Jazzhands

"Inte mer än en flaska vodka"

Breaking news! Johan tipsar. Minns var du läste om det först.

Etiketter None

 • Reblo, 12:36 pm April 2, 2007:

  äsch, jag som precis skulle tipsa dig om samma sak… Förstå vilken impact du har på tiggerivärlden, jag kan inte passera en endaste knästående utan att tänka på din lilla miniserie i frågan.

  (hej, har inte kommenterat förut men läser dig ofta)

 • Reblo, 12:36 pm April 2, 2007:

  äsch, jag som precis skulle tipsa dig om samma sak… Förstå vilken impact du har på tiggerivärlden, jag kan inte passera en endaste knästående utan att tänka på din lilla miniserie i frågan.

  (hej, har inte kommenterat förut men läser dig ofta)

 • Caroline Hainer, 12:53 pm April 2, 2007:

  Jag känner mig tacksam, smickrad och rörd. Tack snälla! Onekligen lyckades jag sätta fingret på samtidens allra mest brännande fråga med bönestilsspaningen. Ska till London i morgon. Ska med spänning spana efter den där!

 • Caroline Hainer, 12:53 pm April 2, 2007:

  Jag känner mig tacksam, smickrad och rörd. Tack snälla! Onekligen lyckades jag sätta fingret på samtidens allra mest brännande fråga med bönestilsspaningen. Ska till London i morgon. Ska med spänning spana efter den där!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen