Jazzhands

Vad är detta?


WTH? Vad är det här för skum bild? Jag ser ut som en fyrtiotreårig förortsmorsa! Mitt nya sommarjobb tar knäcken på mig, uppenbarligen. Två dagar och jag är slut. Kolla bara! Det här går ju bara inte för sig! Detta är skälet till att jag är frilans!
Sov till tio idag, bara för att jag kunde. Igår skrev jag om Re:Orient. Jag fick också konstruera ett Mötley Crüe-test. Sedan gick jag på gratisätargrej. På bilden är jag där, bland vitklädda glassare man inte fattar vilka de är.
För alltså: Vad betyder ett par vita chinos med bälte, vit skjorta, rosa slips och stickad tröja nonchalant slängd över axlarna? Lägg till solbrillor fast det är skymning och lätt bakslickat hår. Betyder det att man har pengar eller att man vill se ut som om man har pengar?
Har ingen aning vilka som gratisåt igår av “Grillbuffeten” (Visst låter det precis som “grisfest”?) men alla såg ut som om de hade pengar alternativt som om de ville se ut som om de har pengar. Men varför går man på en sunkig gratisätargrej med en ruttet coverband och dyr sprit på i så fall? Borde man inte dissa sånt då? Om man har stash alltså.
Jag såg en kille där jag såg på ett bröllop för inte så länge sedan. Sånt där officersbröllop. Han var officer. Han gjorde sabelhäck och slarvade bort As hyrda finskor. Nolla. Han åt gratis grillbuffet igår. Det gladde mig på något vis, jag valde att se hånfullt på saken.
Nu ska jag på en fest till. Bon firar en massa saker. Sex år till exempel. Tror inte det blir så många backslicks där, men en hel del tröja-slängd-över-axlarna. Får se. Inga officerare i alla fall. Garaterat fritt från sådana.

Etiketter None

 • switchbitch, 9:47 pm June 6, 2007:

  Man kan tycka att de som är rika på riktigt borde ha dissat ett så pass sunkigt evenemang och att det således bara var en massa posers där, men samtidigt kan det vara på-riktigt-rika som “slummar lite” och bara tycker det är sådär pitoreskt retro att gå på dylika tillställningar…

  Oavsett vilket det är, så är det ju ändå folk man avhåller sig från att hänga med längre stunder. Båda är liksom skapligt patetiska helt på sina egna sätt, med endast en sak gemensam: båda typerna är smaklösa.

 • switchbitch, 9:47 pm June 6, 2007:

  Man kan tycka att de som är rika på riktigt borde ha dissat ett så pass sunkigt evenemang och att det således bara var en massa posers där, men samtidigt kan det vara på-riktigt-rika som “slummar lite” och bara tycker det är sådär pitoreskt retro att gå på dylika tillställningar…

  Oavsett vilket det är, så är det ju ändå folk man avhåller sig från att hänga med längre stunder. Båda är liksom skapligt patetiska helt på sina egna sätt, med endast en sak gemensam: båda typerna är smaklösa.

 • Caroline Hainer, 10:51 pm June 6, 2007:

  Word.

 • Caroline Hainer, 10:51 pm June 6, 2007:

  Word.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen