Jazzhands

Okej, nu får det vara nog

En sista F&G-grej till innan jag går över till att berätta om min sorgliga allsångsdag på Skansen. Jag önskar att jag hade sett F&G innan jag åkte till LA.
Fatta att jag intervjuade både Martin Starr och Seth Rogen, but most importantly; JASON SEGEL, bara två veckor innan de skulle förändra mitt liv, fast för sent. Åh om jag bara hade vetat…
Oh cruel, cruel world.

Etiketter None

 • switchbitch, 4:08 pm June 7, 2007:

  Och så gör de en film som Schindlers List när det finns en sån berättelse att berätta om… 😉

  Angående förra inlägget: håller du på att återigen ramla tillbaka i eBay-träsket, månne? o.O

 • switchbitch, 4:08 pm June 7, 2007:

  Och så gör de en film som Schindlers List när det finns en sån berättelse att berätta om… 😉

  Angående förra inlägget: håller du på att återigen ramla tillbaka i eBay-träsket, månne? o.O

 • Caroline Hainer, 4:18 pm June 7, 2007:

  Aaarrrrgh…nja, jag hoppas att det inte går så långt. Det är mer ännu en grej att haka upp sig på. Ett tag var det magi, ett tag var det Springsteen (har i och för sig hållt i sig ett par år nu…) och sen 24. Nu är det F&G. Oh, grymma sinne.

 • Caroline Hainer, 4:18 pm June 7, 2007:

  Aaarrrrgh…nja, jag hoppas att det inte går så långt. Det är mer ännu en grej att haka upp sig på. Ett tag var det magi, ett tag var det Springsteen (har i och för sig hållt i sig ett par år nu…) och sen 24. Nu är det F&G. Oh, grymma sinne.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen