Jazzhands

Vad gör man?

Ballongsprängning, blodpropp och aritmi (arytmi?) Ord som tidigare bara hörde till Dr. House och ER. Fuck. Fuck allt. Det kan gå bra, det kan gå dåligt säger läkarna. Just nu är inget säkert. Om han försvinner finns bara mamma, mormor och Peter kvar. Den minsta familjen i världen. Och såklart alla de där sakerna som aldrig sas. De finns också kvar.

Etiketter None

 • Fia Fjelde, 10:20 pm June 19, 2007:

  allt bokstäver känns banala i detta sammanhang. men du finns i mina tankar, caroline, du och din pappa.

 • Fia Fjelde, 10:20 pm June 19, 2007:

  allt bokstäver känns banala i detta sammanhang. men du finns i mina tankar, caroline, du och din pappa.

 • nathalie, 5:05 pm June 24, 2007:

  – I en verklighet, så främmande och banal, kan man inget annat än slutade sina ögon och hoppas på att den förändras snabbare än snabbt. Är egentligen bara en förbipasserade som uppskattar hur du skriver.

  Skänker en tanke, även fast den inte är mycket värd.

  nathalie, varberg.

 • nathalie, 5:05 pm June 24, 2007:

  – I en verklighet, så främmande och banal, kan man inget annat än slutade sina ögon och hoppas på att den förändras snabbare än snabbt. Är egentligen bara en förbipasserade som uppskattar hur du skriver.

  Skänker en tanke, även fast den inte är mycket värd.

  nathalie, varberg.

 • Nanci, 11:20 pm June 25, 2007:

  De där sakerna som aldrig sas – om det är en sak jag är övertygad om så är det att adressaten alltid hört dem ändå.
  jag känner inte dig, fast jag tänker på dig nu ändå. jag tror du gjorde så rätt som träffade din pappa, efteråt. det lät fint. och modigt.

 • Nanci, 11:20 pm June 25, 2007:

  De där sakerna som aldrig sas – om det är en sak jag är övertygad om så är det att adressaten alltid hört dem ändå.
  jag känner inte dig, fast jag tänker på dig nu ändå. jag tror du gjorde så rätt som träffade din pappa, efteråt. det lät fint. och modigt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen