Jazzhands

Experimentet som misslyckades

Jag har slutat vara allergisk mot katter! Herren vare prisad, jag älskar ju katter! Eftersom jag klarat av att vara hemma hos mamma och hennes fina katt Marius i ett par timmar utan problem drog jag den glädjande slutsatsen att jag är botad på nåt vis, och tjatade till mig att få vara kattvakt i 36 timmar för att kolla saken närmare.

Det har gått ungfär sex timmar. Ögonen rinner, näsan rinner och jag har ont i huvudet.

Herren ger och herren tar.
Trettio timmar kvar.

Etiketter None

  • switchbitch, 8:22 am February 11, 2008:

    Hoppas du var smart nog att ladda upp med en massa antihistaminer, just in case..?

  • switchbitch, 8:22 am February 11, 2008:

    Hoppas du var smart nog att ladda upp med en massa antihistaminer, just in case..?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen