Jazzhands

The Gravedancers

Ingen älskar film som K. Jag har nämnt min väns videosmak förut. Jag beundrar den. Folk som säger att de gillar trash brukar ofta mena socialt accepterad trash.
Min vän är hardcore.
Han gillar verkligen trash.
Idag såg vi en film som heter The Gravedancers.

Så här beskrivs den på Lovefilm.se:
“Harris, Kira och Sid bryter sig in på en kyrkogård en natt. De läser märkliga skrifter och dansar på gravarna – ett stort misstag. Ritualen råkar utlösa en förbannelse, coh de blir alla jagade av varsin komplett ursinnig gast! Innan nästa fullmåne måste de lyckas häva förbannelsen, eller själva hamna under jord…”

Sug på den, trashlovers.

Etiketter None

  • Kristoffer V, 8:30 pm February 16, 2008:

    Jag kontrar snart med en riktigt vidrig trailer…

  • Kristoffer V, 8:30 pm February 16, 2008:

    Jag kontrar snart med en riktigt vidrig trailer…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen