Jazzhands

Det här med Facebook, del hundra

Det här med Facebooks applikationer. Det här med att bjuda in tjugo vänner för att få reda på hur omtyckt man är eller vilken bok man bör läsa eller vilken låt som bäst motsvarar ens liv (jag fick Beach Boys Good Vibrations, så just den appen är jag ganska nöjd med. En parantes bara).

Jag har kommit på ett alternativ. Jag ska tala om för mina vänner hur omtyckta de är in person. Jag har redan börjat.

Den här avslappningskursen (som är till för rastlösa människor som mig) där man lär sig andas och sånt, har gjort susen för mig. Vår lärare är så lugn och fin. Han har alltid svart polo och ett mjukt leende. Svaret på de flesta frågor är “Det är okej”.

Jag: Det här funkar inte för mig.
Han: Det är okej.
Jag: Jag blir bara rastlös av att slappna av.
Han: Det är okej.
Jag: Är det fel på mig?
Han: Nej, det är helt okej.

I alla fall. En av grejorna är positivt tänkande (jo, jag vet. Det låter frigörande dans och afrikamössa lång väg).
Har försökt applicera. Ska sluta ta tester på Facebook och istället tala om för folk att de är idoliserade, adored, hot, flirtable och allt vad det kan vara.
Screw Facebook och alla “invite 20 people”. Jag ska köra mitt eget race.

Jag börjar nu: Ni som läser Jazzhands är bäst. Jag vill trycka er hand, allihop. Era kommentarer är som nypressad apelsinjuice på morgonen. Och det vill inte säga lite, för jag är helt beroende av nypressad apelsinjuice och skulle inte ta mig igenom dagen lika strålande utan den.
Jag vill trycka er hand, som sagt. Ni gör mig glad.

Etiketter None

 • switchbitch, 11:10 am February 21, 2008:

  Your existance has been voted most amazing on/by switchbook.

 • switchbitch, 11:10 am February 21, 2008:

  Your existance has been voted most amazing on/by switchbook.

 • Stina, 11:26 am February 21, 2008:

  *Trycker tillbaka*

 • Stina, 11:26 am February 21, 2008:

  *Trycker tillbaka*

 • Jonas, 2:27 pm February 21, 2008:

  Det här är ju ganska långt från “in person”. Men som en början är det ju alltid något.

 • Jonas, 2:27 pm February 21, 2008:

  Det här är ju ganska långt från “in person”. Men som en början är det ju alltid något.

 • Kristoffer Viita, 7:23 pm February 21, 2008:

  Jag visste iofs redan att jag är bäst, men det är ju alltid kul att få det dubbelkollat. Du är med grym Caroline!

 • Kristoffer Viita, 7:23 pm February 21, 2008:

  Jag visste iofs redan att jag är bäst, men det är ju alltid kul att få det dubbelkollat. Du är med grym Caroline!

 • Caroline Hainer, 9:47 am February 22, 2008:

  Jonas, din lilla smartass-spjuver, du har så rätt. In person-racet pågår parallellt med bloggracet. Men jag lovar att trycka din hand livenästa gång vi möts på Pet Sounds. Vilket är på söndag kanske? Då ska jag dit.

 • Caroline Hainer, 9:47 am February 22, 2008:

  Jonas, din lilla smartass-spjuver, du har så rätt. In person-racet pågår parallellt med bloggracet. Men jag lovar att trycka din hand livenästa gång vi möts på Pet Sounds. Vilket är på söndag kanske? Då ska jag dit.

 • KVii, 4:31 pm February 22, 2008:

  Haha, har du läst den här Aftonbladetrecensionen månne? “”Across the universe” överraskar med sin fantasi och lekfullhet. Och, till sist, rörande kärlek. Ett häftigt collage kring fantastiska sånger.”

 • KVii, 4:31 pm February 22, 2008:

  Haha, har du läst den här Aftonbladetrecensionen månne? “”Across the universe” överraskar med sin fantasi och lekfullhet. Och, till sist, rörande kärlek. Ett häftigt collage kring fantastiska sånger.”

 • KV, 4:32 pm February 22, 2008:

  Den fick en fyra alltså. FYRA

 • KV, 4:32 pm February 22, 2008:

  Den fick en fyra alltså. FYRA

 • Caroline Hainer, 5:19 pm February 22, 2008:

  Ja, det säger ju tyvärr allt om Aftonbladets recensenter.

 • Caroline Hainer, 5:19 pm February 22, 2008:

  Ja, det säger ju tyvärr allt om Aftonbladets recensenter.

 • Caroline Hainer, 5:20 pm February 22, 2008:

  Men alltså, “häftigt collage”? En rabbi dansar balett, Bono sjunger I am the Walrus och Eddie Izzard är utklädd till cirkusdirektör. Det är allt jag säger.

 • Caroline Hainer, 5:20 pm February 22, 2008:

  Men alltså, “häftigt collage”? En rabbi dansar balett, Bono sjunger I am the Walrus och Eddie Izzard är utklädd till cirkusdirektör. Det är allt jag säger.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen