Jazzhands

…och slutligen frid.

Ah! På imdb står allt jag behöver veta om Eli/Paul Sunday i There will Be Blood. Mysteriet (?) är löst.

Etiketter None

  • Kristoffer Viita, 8:14 pm February 24, 2008:

    Spoilers!

    Nääää, Jag tror fortfarande att det är något lurt. Tänk på att Eli häller upp tre glas whiskey i slutet. Daniel vill inte ha sitt men sedna dricker Eli upp för två, huh? huh? Dessutom var väl aldrig Eli särskilt intresserad av pengar utan snarare sin religion, I slutscenen however så är han ju där för att precis som Paul gjorde i början, sälja något.

  • Kristoffer Viita, 8:14 pm February 24, 2008:

    Spoilers!

    Nääää, Jag tror fortfarande att det är något lurt. Tänk på att Eli häller upp tre glas whiskey i slutet. Daniel vill inte ha sitt men sedna dricker Eli upp för två, huh? huh? Dessutom var väl aldrig Eli särskilt intresserad av pengar utan snarare sin religion, I slutscenen however så är han ju där för att precis som Paul gjorde i början, sälja något.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen