Jazzhands

27 Dresses

27 dresses

Regi: Anne Fletcher
Med: Katherine Heigl, James Marsden, Malin Åkerman, Edward Burns.
KOMEDI.

För Jane (Katherine Heigl) är bröllop det underbaraste som finns. Hennes livsuppgift är att vara den ständiga högra handen åt blivande brudar (och sin chef, som hon är hemligt förälskad i). Hon är så bra på det att hon varit brudtärna på 27 bröllop innan hon ens funderat över vad kärlek och äktenskap verkligen innebär.

När den luttrade bröllopsskribenten (!) Kevin (Marsden) ifrågasätter bröllop som big business blir Jane jättearg.

Men kärlek börjar alltid med bråk, och slutar med barnbidrag som bekant. Och det krävs alltid en påstridig, charmig, ganska snygg kille med humor för en tjej ska öppna ögonen och bli lite självständig.

Caroline Hainer

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen