Jazzhands

Några saker jag vill göra

1. Ha på mig vit tröja, vita byxor och vita handskar när jag ser Funny Games i morgon. Någon som har en golfklubba? Annars duger det bra med ett ägg.

2. Ta in en natt på lyxhotell och fnittrigt, entusiastiskt avslöja för portiern att jag/vi är nygifta. Se om man får ett glas champagne. Om inte annat så duger fantasin bra.

3. Be någon dra åt helvete. Fortfarande en top-tre på to-do-listan.

4. Klä i shorts. Köpte ett par svulstiga från American Apparell. Tror de funkar men är ändå skeptisk. Det finns två klädesplagg som får mig att se butch ut och det är jeansjackor och shorts. Men jag håller hoppet levande, om att en dag kunna hitta en jeansjacka och ett par shorts som får mig att se inte-så-fyrkantig ut, kanske till och med se bra ut i. Apparellshortsen lever på en tunn tråd. Kan vara okej, men kan också vara fettot som aldrig kunde hoppa bock på plinten på gympan.
(Nu var jag i och för sig en fena på att hoppa bock, vill jag bara tillägga, men ändå)

Etiketter None

 • Thomas, 11:52 am April 15, 2008:

  ..och bra på att hjula(heter det så?).

 • Thomas, 11:52 am April 15, 2008:

  ..och bra på att hjula(heter det så?).

 • Caroline Hainer, 4:55 pm April 15, 2008:

  Ja, om man bortser från konsekvenserna.

 • Caroline Hainer, 4:55 pm April 15, 2008:

  Ja, om man bortser från konsekvenserna.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen