Jazzhands

"Det kändes lite kinky"

Ett personligt hamburgerminne!

Etiketter None

 • mattias, 1:21 pm September 5, 2008:

  Vampyrer är mer “kickers” än “kultur” skulle jag säga. Stora svarta täckjackor och sneakers och den grejen.
  Om du inte gjort det än – kolla in Tony Scotts åttiotalsporriga vampyrfilm “The hunger” (finns i ett dvd-otek på Stora Essingen bland annat) med Bowie, Deneuve och Sarandon. Alltid när folk snackar “vampyrtrend” (vilket ju folk gör med jämna mellanrum) så hoppas jag att det är det androgyna thin-white-duke-kmodet från “The hunger” de syftar på. Men det blir samma gamla goth som vanligt.

 • Anonymous, 5:52 pm September 6, 2008:

  Ha-ha-ha-ha-ha-ha—–

 • Caroline Hainer, 10:56 pm September 7, 2008:

  Jag har aldrig sagt nej till en åttiotalsporrig vampyrfilm i mitt liv och jag tänker inte börja nu. När ska vi ha videokväll?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen