Jazzhands

Office Life Del 2

Det finns så många bra saker med att befinna sig på en kvällstidningsredaktion. Förutom kollegorna då, som är det bästa, så är det ju faktumet att man bara kan knacka precis vem som helst på axeln och fråga vem “popstjärnan” som misshandlat/knarkat/rövat barn är och få svar direkt.

Vilka svenska popstjärnor har dömts för mystiska brott på senare tiden? Vilken redigerare som helst kan rabbla.
Vilken svensk mediaperson slog nyligen sin fru? Svar direkt. Plus bonufakta om andra som också slår sina fruar.
“Visste du inte det?”

Jag älskar att jobba på en kvällstidningsredaktion ibland. Några snygga, cleana inhopp. Jag kör ett race, äter personalmat och dricker pappersmuggs-te och sedan försvinner jag härifrpn full av “tänka sig!”-information.

Älskade för övrigt gårdagens headlines: “TUSENTALS DRABBADE! Trött och hängig – kan vara ny folksjukdom!”

Etiketter None

 • Daniel, 10:25 am September 14, 2008:

  Snart står du där med gubbkepan i pannan och pavan i mun, med halta barn som skymtar i periferin. Jag känner mig lite smutsig som deltagit i det här.

 • Caroline Hainer, 10:51 am September 14, 2008:

  Det borde du! Att inte en enda av er sa något som ens nuddade vid “Är det en så bra idé det här?” är ju skrämmande. Ni såg bara på, kanske till och med hejade på, medan fördärvet tog sin början. “Det är inte människans ondska utan människans passivitet som är det hemska” som Martin Luther King sa.

 • Fredrik, 12:03 am September 15, 2008:

  Hade jag varit med hade jag stoppat dig. ALLA vet att cider är inkörsporten till tyngre drycker. Och du borde noga överväga vilket förtroende du har för dina så kallade “kompisar” efter det här.

  Jag trodde du var på riktigt. The internetz, jag säger bara det.

  😉

 • Caroline Hainer, 6:56 am September 15, 2008:

  Friends don’t let friends drink, jag vet. Dags för lite rensning i leden efter detta. Jag känner mig faktiskt lite utnyttjad. Jag litade på dem. I blindo.

 • manny-ken, 9:48 am September 18, 2008:

  bloggstafett…

 • Anonymous, 1:01 pm September 19, 2008:

  Men du, vem är stockholmskyrkoherden som gruppsexade med sin fru prästen och sedan surnade och misshandlade henne då?

  Uri

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen