Jazzhands

Jetsetlivet fortsätter

Jag har:
en terapeut
en redaktör
en hudterapeut
en revisor

Jag älskar att säga “Jag ska träffa min revisor i eftermiddag”.
Till exempel.
Eller “Jag har ett möte med min redaktör“.

Jag skulle gärna kunna säga att jag har:
en stylist
en advokat

…men det kan jag inte. Ännu.

Etiketter None

 • Daniel, 6:09 pm September 22, 2008:

  Som den som startade det här genom att inte kolla på Chuck Norris-dvärgen, känner jag att det kanske börjar bli dags att ge min syn på saken.

  Jag är, vill jag hävda trots att Caroline anser sig ha ett visst minnesföreträde (föregående inlägg), inte skeptisk till Youtube som sådant, jag tycker det är ett helt fantastiskt klipparkiv när jag söker en snabb glädjefix en grå tisdagseftermiddag på jobbet. Oftast blir det något i likhet med en för alla utom de närmast sörjande glömd PSB-video från början av 90-talet eller ett Vita huset-klipp, jag vet inte hur många gånger jag sett “Brothers in arms”-scenerna exempelvis. Däremot är jag när det kommer till roliga/knäppa/charmiga klipp närmast löjligt ointresserad. Jag var likadan de där åren mellan … -96 och -98? när folk som var tidigt etablerade på nätet skickade länkar på coola sajter som man skulle kolla in, jag kollade aldrig på dem heller. Jag är medveten om att jag säkert missar en del på mitt ointresse, och som nöjesjournalist är det kanske snudd på tjänstefel, men jag tycker helt enkelt bara inte att det är så … lockande.

  Sedan håller jag med om den någorlunda konsensus som verkar råda i frågan när det gäller exklusiviteten. Får jag ett meddelande på mejlen eller Facebook som är direkt riktat till mig, så kollar jag så klart. Men är det adresserat till fjorton personer som Norrisdvärgarna var, nej, då är nog risken stor att jag förblir oupplyst om deras storhet.

 • Svenska Larm, 8:42 pm September 24, 2008:

  Jag tycker inte att man befinner sig i smöret förrän man kan säga “min chaufför”. Eller möjligen “min mannekäng”.

 • Peter Hainer, 2:36 am September 25, 2008:

  Nar jag var pa Nordea traffade jag en gosse som gav sitt namnkort och ville hjalpa starta en pensionsfond jag sparar till fran Japan.

  Kallar honom “min bankor”.

  Eller ar det “bankir”?

 • Mirre, 12:29 pm September 25, 2008:

  “Min frisör”.

  Det skulle jag vilja kunna säga.

  “Min privata frisör”. Som skulle komma hem till mig varje morgon och “lägga mitt hår”. Eller vad man nu vill.

  Det ser jag fram emot.

 • Caroline Hainer, 12:39 pm September 25, 2008:

  Det är sant. “Min frisör kommer över nio varje morgon”. Kanske skulle man ha en sminkös också. Men ingen säger väl “Mitt sminkteam”?

 • Julia, 3:29 pm September 25, 2008:

  Jag läste en stylist och en avokado. Tänkte att det är ju ganska lätt fixat.

  Jag har… inget av det där. Förutom en redaktör.

 • Peter Hainer, 2:58 am September 26, 2008:

  Doh, jag har ingen avokado.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen