Jazzhands

Våndor, hungerpanik och födelsedagspresenter

“Jag skäms förstås. Det är klart att jag gör det. Men samtidigt, konstigt nog kanske, känner jag inte att jag gjort något fel. Det är väl därför jag är här, tror jag. För att jag inte känner att jag gjort något fel fast jag vet att jag har det. Jag skäms för saker, men inte för att jag gjort fel utan för att det är pinsamt. Det är två olika saker.”

Så börjar min roman. Jag är nåt på spåret. Huvudpersonen är en ung man, och han har gjort en grej. Började skriva igår kväll efter inspiration från en dröm och kunde banne mig inte sluta.
Tills jag däckade, då. Jag insåg, efter fem timmars film och varken lunch eller middag, att jag var så galet trött att jag inte kunde stå och jag hade ont i huvudet, men var tom i huvudet på samma gång. Blicken var tamejfan dimmig så A lagade panikmat till mig och jag åt för mycket och för snabbt så att jag fick lägga mig ned sedan och vila bort lite illamående. Vad händer? Sen var jag groggy, tog ett bad och bara groggade runt i morgonrocken som en annan luffare. Tills jag somnade rätt sent, vid två.

Nu är jag uppe med tuppen och skriver filmrecensioner eftersom jag är i fet-behov av pengar. Skattmasens fel. Jävla skattmas.

I morgon fyller jag år. Jag önskar mig en knippe välbetalda jobb i present.

Etiketter None

  • Peter Hainer, 11:08 am December 1, 2008:

    Doh. Skickade bara ett paket med smasaker.

    Bor komma idag/imorrn.

  • Peter Hainer, 11:08 am December 1, 2008:

    Doh. Skickade bara ett paket med smasaker.

    Bor komma idag/imorrn.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen