Jazzhands

Guds straff

Jag har fått ont i handleden. Jag misstänker att det är Guds straff för alla mina skämt om män med “slappa handleder“. De har verkligen eskalerat på senaste tiden. Men man måste få skämta om det förbjudna!

Jag känner dessutom många homosexuella” som bekant. Då är det ju okej.

Jag har ont i handleden. Det är en plåga för mig att ens skriva detta. Aj.

Kanske beror det på att jag ofta sover i skumma positioner, som en slags sovyoga.
Kanske beror det på att jag använder data ofta, och i synnerhet tangentbordet.
Eller så är det Guds straff.

Jag fruktar det senare och undrar därför lite darrande hur han i så fall kommer att straffa mig för mina rasbiologskämt.

Det är väl dags för reprimander nu, eftersom jag tror min dragning till det koloniala uppdagats rejält. Det är väl mer eller mindre offentligt vid det här laget. Jag fick ju en fantastisk födelsedagspresent i form av en jordglob med “Belgiska Kongo” och “Nederländska Indien” utsatta. Jag älskar den även om jag är medveten om att det/den kanske inte är helt politiskt korrekt.

Jag tar väl på mig safarihatten och inväntar mitt straff då.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen