Jazzhands

På det tjugofjärde ska det ske…!


Faktiskt. Inte ens om jag mutar folk med knäck, julklappar, tallbarrsdoft eller pengar i ett kuvert vill de se Merry Christmas, Charlie Brown med mig. Så nu har jag gjort mig redo. Myst till mig i sängen, vänt teven så att jag kan ligga behagligt och samtidigt äta lussebulle och dricka julte medan JAG SJÄLV ser på den fina lilla julfilmen. Ett, i mitt tycke, ypperligt sätt att börja julaftonen på.

God jul, kiddos!

/Jazzhands

Etiketter None

 • Julia, 1:56 pm December 24, 2008:

  Den är väldigt söt. Lillgamla små pojkar som förklarar meningen med julen… Aw.

 • Julia, 1:56 pm December 24, 2008:

  Den är väldigt söt. Lillgamla små pojkar som förklarar meningen med julen… Aw.

 • manny-ken, 6:27 pm December 25, 2008:

  Jag och Baby A kommer GÄRNA förbi i dagarna. Största julkramen!!!!

 • manny-ken, 6:27 pm December 25, 2008:

  Jag och Baby A kommer GÄRNA förbi i dagarna. Största julkramen!!!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen