Jazzhands

Finn ett fel i den här bilden…


Jag står på mig. Filmer om män och kvinnor som inte kan vara vänner (och det här med att ens bästa vän egentligen är ens livskamrat) är bara ett sätt att försöka ge fula och ensamma människor hopp om livet. De fortsätter tråna efter sin bästis, för en dag kommer han/hon förstå.

Det här med att Seth Rogen skulle vara “snygg” eller “den nya mannen” är bara ett utslag av politisk korrekt psykos. Kom igen! I På smällen går en del av filmen ut på just det omöjliga i att han, Seth, kan få till det med en tjej av Katherine Heigls kaliber. Hon spelar ju i en helt annan division, och det är liksom poängen med filmen.

Att killar får vara tjocka, charmiga vuxenbebisar utan personlig hygien på film, och vi tjejer dessutom förväntas falla för det är ren skandal. Skandal! Jag ber er att inte gå på den myten. Köp det inte.

Seth Rogens pårökta karaktärer är inte läckra. Inte ens “Harry” är särskilt läcker. Men till skillnad från moderna filmer i samma genre tar det “Sally” ett antal år att låta sig förvirras och tro det. Det kan jag köpa.

Etiketter None

 • Kristoffer, 12:12 pm December 26, 2008:

  Instämmer.

 • Kristoffer, 12:12 pm December 26, 2008:

  Instämmer.

 • Joel Josefsson, 9:46 pm December 27, 2008:

  PS. Zack and Miri är sååååå dålig!

 • Joel Josefsson, 9:46 pm December 27, 2008:

  PS. Zack and Miri är sååååå dålig!

 • Anonymous, 4:55 pm December 28, 2008:

  Word.

 • Anonymous, 4:55 pm December 28, 2008:

  Word.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen