Jazzhands

Work it!

Min fredag den 13:e-lista med läskiga platser i Stockholm har visst orsakat olust hos en kvinnlig läsare. Trist. Hon säger att min lista inte är rolig alls “men den var säkert menad som sådan”. Tvärtom är den “sårande för folk som bor i Blackeberg” eller som “tycker om att promenera på Gärdet en tidig morgon”.

Ajdå. Det här med läsarrespons är en ny grej för mig. Det här med att de är många (läsarna) och de reagerar. De tycker saker. Och känner saker.

Oh well.

Nu ska jag konkurrera ut Mattias (med ny bildbyline!) och hans schlagerblogg på Kulturen genom att skriva om var man bäst ser schlager i Stockholm, i På Stan.
Konkurrens är en drivkraft man inte ska underskatta. Jag ska få fler klick än honom, så är det. Den som vinner straffar den som förlorar.

Etiketter None

  • Jonas, 9:49 pm February 17, 2009:

    verkar som en del av dina läsare har lite svårt att uppfatta ironi och för den del även humor. Det var en bra lista! Som gjord för att kommentera med egna förslag på läskiga platser. Jag har exempelvis sett en del kvalitetskrogar som verkar klart läskiga. Så fort jag tittat på menyns priser.

  • Jonas, 9:49 pm February 17, 2009:

    verkar som en del av dina läsare har lite svårt att uppfatta ironi och för den del även humor. Det var en bra lista! Som gjord för att kommentera med egna förslag på läskiga platser. Jag har exempelvis sett en del kvalitetskrogar som verkar klart läskiga. Så fort jag tittat på menyns priser.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen