Jazzhands

Nej, jag vet inte heller vad som menas

Andras drömmar är vanligtvis föga intressanta. Så jag lovar att hålla det kort:

Jag drömde att jag hade en kärleksförhållande med en bergsåsna (som i och för sig mer såg ut som en ponny) som heter Tony. Han var känslig, romantisk och uppskattade litteratur.

Vi fick hålla vårt förhållande hemligt, bara en kompis (Tonys egentliga ägare) kände till det hela. När kompisens mamma ville döda Tony och servera honom som mat fösrökte vi rädda Tony. Det slutade med att vi lyckades och Tony försvann upp i bergen. “Han är baptist, förstår du”, förklarade kompisen. “Han kommer att ta sig upp till templet där på bergets topp. Han kommer klara sig”.

Det är tveksamt om jag tar upp den här drömmen med min terapist på måndag. Troligtvis inte.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen