Jazzhands

Some dreams are bigger than others eller Mozdreamers of the World unite eller Moz's Bones eller…

strageblogg1

Man drömmer intressanta saker när man har feber.

Jag drömde att jag lät mig förföras av, och sedan idkade samlag med Morrissey. Han var mycket hårig, men i övrigt ganska benig. “Här!” sa han, “känn på min beniga rumpa!”. Det gjorde jag. Boy, var den benig.

Han oroade sig mest för att jag skulle pressa honom på pengar, kanske komma dragandes med en bastard. Han var riktigt nojig. Han bjöd på en dyr chokladbakelse. Hans manager kom förbi. Morrissey talade då nedsättande om mig. Han trodde kanske inte att jag hörde.

Sen vaknade jag.

Tråkigt slut på det hela. Men ett steg upp från bergsåsnan Tony, i alla fall.

(Note to self: Något mitt undermedvetna anser att jag bör diskutera med min bättre hälft?)

En annan grej: berättar detta för Fredrik som då påpekar att han ofta drömmer om Moz. Är dessa drömmar vanliga, tänker jag då. Är de vår generations “jag drömmer att jag flyger”? I Fredriks drömmar umgås de bara mest. De “snackar, tittar på kläder eller spelar brädspel“. Både fascinerande och rörande tycker jag. Därför:

Efterlysning: Har du drömt om Morrissey? Dela med dig. Världen behöver få veta.

Etiketter None

 • Julia, 2:24 pm March 20, 2009:

  Har aldrig, men räknar stenhårt med att göra det i natt.

 • Julia, 2:24 pm March 20, 2009:

  Har aldrig, men räknar stenhårt med att göra det i natt.

 • Jonas, 4:01 pm March 20, 2009:

  Hur kan rubriken till det här inlägget INTE vara “Last Night I Dreamt That Moz Loved Me”? Det är helt obegripligt. Hur hög feber har du egentligen?
  Och nej, jag har nog aldrig drömt om Morrissey. Eller vänta, kanske en gång att jag var en av dom som cyklade runt i Manchester efter honom, utklädd till honom, som i den där videon, fast typ sist i ledet, utan att ens veta om Morrissey fanns där framme. Mer spännande än brädspelande i alla fall.

 • Jonas, 4:01 pm March 20, 2009:

  Hur kan rubriken till det här inlägget INTE vara “Last Night I Dreamt That Moz Loved Me”? Det är helt obegripligt. Hur hög feber har du egentligen?
  Och nej, jag har nog aldrig drömt om Morrissey. Eller vänta, kanske en gång att jag var en av dom som cyklade runt i Manchester efter honom, utklädd till honom, som i den där videon, fast typ sist i ledet, utan att ens veta om Morrissey fanns där framme. Mer spännande än brädspelande i alla fall.

 • Stefan, 4:18 pm March 20, 2009:

  Svar nej: Men en gång drömde jag att Shakin Steven var min pappa – och det är väl ganska rätt nära.

 • Stefan, 4:18 pm March 20, 2009:

  Svar nej: Men en gång drömde jag att Shakin Steven var min pappa – och det är väl ganska rätt nära.

 • Göran, 4:35 pm March 20, 2009:

  Nej aldrig Mozdrömmar.
  Hade länge en återkommande dröm där jag blev jagad runt mitt närområde av en väldigt agiterad dinosaurie och på himlen var det fyrverkerier.. Man ska nog inte analysera drömmar tror jag……

 • Göran, 4:35 pm March 20, 2009:

  Nej aldrig Mozdrömmar.
  Hade länge en återkommande dröm där jag blev jagad runt mitt närområde av en väldigt agiterad dinosaurie och på himlen var det fyrverkerier.. Man ska nog inte analysera drömmar tror jag……

 • Effell, 5:02 pm March 20, 2009:

  Minns inte riktigt när jag drömde om nån kändis senast. Ett par gånger när jag var liten drömde jag att jag lekte tillsammans med tecknade / animerade figurer. Det var liksom ingen gräns mellan verkligheten och den ritade världen, på nåt sätt. Tur att jag inte har den fantasin som vuxen. I så fall kanske jag skulle vara en av de där som tror att såpaskådisar *är* sina rollkaraktärer, osv. 😉

 • Effell, 5:02 pm March 20, 2009:

  Minns inte riktigt när jag drömde om nån kändis senast. Ett par gånger när jag var liten drömde jag att jag lekte tillsammans med tecknade / animerade figurer. Det var liksom ingen gräns mellan verkligheten och den ritade världen, på nåt sätt. Tur att jag inte har den fantasin som vuxen. I så fall kanske jag skulle vara en av de där som tror att såpaskådisar *är* sina rollkaraktärer, osv. 😉

 • Helena, 10:52 am March 21, 2009:

  Moz och jag hade ett synnerligen trevligt hångelmaraton i en dröm som jag fortfarande minns i detalj fastän det gått två år. Han var gubbsnygg i stärkt skjorta (som han visserligen knäppte upp några hål – irländakt hårigt bröst), intensivt välkammad och doftade av något dyrt och klassiskt rakvatten. Just the way I like him. Ingen benig rumpa i min dröm.

  (Gud vad jag önskar att jag kunde göra en Eternal Sunshine och radera minnet av att ha sett den där bilden!)

 • Helena, 10:52 am March 21, 2009:

  Moz och jag hade ett synnerligen trevligt hångelmaraton i en dröm som jag fortfarande minns i detalj fastän det gått två år. Han var gubbsnygg i stärkt skjorta (som han visserligen knäppte upp några hål – irländakt hårigt bröst), intensivt välkammad och doftade av något dyrt och klassiskt rakvatten. Just the way I like him. Ingen benig rumpa i min dröm.

  (Gud vad jag önskar att jag kunde göra en Eternal Sunshine och radera minnet av att ha sett den där bilden!)

 • Kristofer, 1:03 pm March 21, 2009:

  Det här MÃ…STE vara en set-up! Jag tänker INTE gå på den lätta!

 • Kristofer, 1:03 pm March 21, 2009:

  Det här MÃ…STE vara en set-up! Jag tänker INTE gå på den lätta!

 • Jazzhands, 11:58 pm March 21, 2009:

  Så det var en nakendröm du hade alltså, Kristofer?

 • Jazzhands, 11:58 pm March 21, 2009:

  Så det var en nakendröm du hade alltså, Kristofer?

 • Who, 1:46 pm March 30, 2009:

  Inte svar på din fråga men jag delar med mig iaf
  Thåström drömmer jag regelbundet om, en del hångel med honom också
  nice

  Sa Who

 • Who, 1:46 pm March 30, 2009:

  Inte svar på din fråga men jag delar med mig iaf
  Thåström drömmer jag regelbundet om, en del hångel med honom också
  nice

  Sa Who

 • Ia, 7:03 pm April 7, 2009:

  Yes, vid flera tillfällen har jag drömt att jag är på Hovet och väntar på att få se en Morrissey konsert när en biffig säkerhetsvakt kommer fram till mig och pekar med hela handen och säger nått i stil med “You! Follow me, the man want’s to se ya!” varpå jag lommar efter honom för att mötas av Moz himself backstage där han genast hånglar upp mig mot en vägg. =)

 • Ia, 7:03 pm April 7, 2009:

  Yes, vid flera tillfällen har jag drömt att jag är på Hovet och väntar på att få se en Morrissey konsert när en biffig säkerhetsvakt kommer fram till mig och pekar med hela handen och säger nått i stil med “You! Follow me, the man want’s to se ya!” varpå jag lommar efter honom för att mötas av Moz himself backstage där han genast hånglar upp mig mot en vägg. =)

 • Jazzhands, 8:12 am April 8, 2009:

  Whoa! Det där är inte en dröm, det är en dagdröm. En fantasy av du vet vilken sort. Grattis!

 • Jazzhands, 8:12 am April 8, 2009:

  Whoa! Det där är inte en dröm, det är en dagdröm. En fantasy av du vet vilken sort. Grattis!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen