Jazzhands

English muffin, som sagt

nig

2. Nigella Lawson

På andra plats i listan på folk jag vill vara som hamnar Nigella Lawson. Inga konstigheter där. För det första har jag nämnt det förut, för det andra så är det väl helt naturligt att man vill busäta sundae mitt i natten och behålla gracen fast man river ost?
Nigella behåller alltid gracen. Det är alltid rent i hennes kök och städat i hennes skafferi. Hennes spis är alltid nyskrubbad och Nigella själv en air av brittisk elegans. Hon är kurvig som få, satan vad hon är kurvig! Slår man upp ordet “kurvig” i en ordbok viks det ut en liten dataskärm där som visar ett YouTube-klipp på Nigella som lagar kolasås. Så kurvig är hon.
Jag vill vara Nigella. Jag vill kunna möta tragedi på tragedi med högburet huvud (hennes man, mamma och syster dog i cancer), på allvar finna tröst i mat och lära mig konsten att finna lugnet i en kycklinggrytas trivsamma puttrande.
Jag vill uttrycka mig civiliserat, ha bus i blick och alltid vara oklanderligt sminkad, även när ångan ryker från potatismoset.

Etiketter None

 • john, 10:05 pm May 2, 2009:

  Jag och mina polare anser inte direkt att det är bus hon har i blicken…

 • john, 10:05 pm May 2, 2009:

  Jag och mina polare anser inte direkt att det är bus hon har i blicken…

 • Waldemar, 9:19 am May 5, 2009:

  I Parkinsons talkshow försvarade Eddie Izzard, vänd till Nigella, sin vana att klä sig i kvinnokläder med: “Why shouldn’t I, you can wear pants…”
  “Not with my bottom”, svarade hon.
  Kurvig var ordet.

 • Waldemar, 9:19 am May 5, 2009:

  I Parkinsons talkshow försvarade Eddie Izzard, vänd till Nigella, sin vana att klä sig i kvinnokläder med: “Why shouldn’t I, you can wear pants…”
  “Not with my bottom”, svarade hon.
  Kurvig var ordet.

 • Jazzhands, 9:29 am May 5, 2009:

  Ytterligare ett skäl till att avguda the domestic goddess.

 • Jazzhands, 9:29 am May 5, 2009:

  Ytterligare ett skäl till att avguda the domestic goddess.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen