Jazzhands

So. Very. Tired.

1087030169_ad2ec7c3b41Herregud, lunginflammation? At this day and age? Hur och när och varför förblir ett mysterium. Men faktum är att jag har lunginflammation.

Gick till en kvacksalvare på akutmottagningen på Gullmarsplan som lyssnade lite på mina lungor, stack mig i fingret och konstaterade “vanlig förkylning”. Jag sa att jag verkligen hade ont i lungorna. Han gav mig hostmedicin.

24 timmar senare kan jag knappt sitta upp, än mindre ligga ned eftersom det värker så i lungor och rygg. Så jag går till en annan doktor för en second opinion. Han konstaterar att jag har lunginflammation. Ett “solklart fall”.

Klåpardoktorn nummer ett kunde förhindrat ytterligare lidande! Nu orkar jag ingenting, jag halvsitter bara i sängen och kollar på Anne på Grönkulla, som är asbra (Gilbert – vilken kille!). Hade jag påbörjat antibiotikakuren i tid hade jag kanske inte behövt bli sämre innan jag kan bli bättre. Eller?

Etiketter None

 • Jonas, 1:00 pm May 12, 2009:

  Får beklaga sjukdom och kvacksalveriet. Och tydligen är det illa, eller kanske morfin ingår i behandlingen? Ty Anne på Grönkulla…. nja “asbra” är ju inte den beskrivning jag tänker på i första hand. Krya på dig!

 • Jonas, 1:00 pm May 12, 2009:

  Får beklaga sjukdom och kvacksalveriet. Och tydligen är det illa, eller kanske morfin ingår i behandlingen? Ty Anne på Grönkulla…. nja “asbra” är ju inte den beskrivning jag tänker på i första hand. Krya på dig!

 • Julia, 9:48 pm May 12, 2009:

  Jag har haft det ett par gånger – var beredd på att du kommer vara svag som en kattunge i typ en vecka efter att du blir frisk.

 • Julia, 9:48 pm May 12, 2009:

  Jag har haft det ett par gånger – var beredd på att du kommer vara svag som en kattunge i typ en vecka efter att du blir frisk.

 • Skräphögen, 4:26 pm May 13, 2009:

  Men! Är det inte lunginflammation som Gilbert insjuknar i mot slutet av serien? När Anne inser att hon älskar honom? Ack, så poetiskt på något vis.

 • Skräphögen, 4:26 pm May 13, 2009:

  Men! Är det inte lunginflammation som Gilbert insjuknar i mot slutet av serien? När Anne inser att hon älskar honom? Ack, så poetiskt på något vis.

 • Jazzhands, 11:44 am May 14, 2009:

  Scharlakansfeber! Men det kanske är samma sak?

 • Jazzhands, 11:44 am May 14, 2009:

  Scharlakansfeber! Men det kanske är samma sak?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen