Jazzhands

Frågan just nu – minicykeln och clownen

brianOkej, det kanske är febern som snackar men det här med clowner på små, små cyklar. Är det liksom en grej? Jag har då aldrig sett någon. Å andra sidan har jag sett ytterst få clown-gags i mitt liv. Över huvud taget.

Och är det över huvud taget fysiskt möjligt att cykla med en miniatyrcykel i ett hjul, så att man vid ett tillfälle hamnar upp och ned?

Kom ihåg, kids: Den friske har många önskningar, den sjuke bara en!

Sanningens ord.

Etiketter None

 • Nanci, 5:49 pm May 14, 2009:

  Engagerad som jag är i den här frågan så har jag gjort lite research à la myth busters: loopen verkar enbart vara genomförbar på en mycket, mycket liten moped. Vilket ju förtar hela effekten för det är ju det febrila trampandet som faktiskt är kul. Sen går det ju inte att höra ta-da-dish-trumvirveln efter loopen om motorn är på. In conclusion: alla ljuger, som vanligt.

 • Nanci, 5:49 pm May 14, 2009:

  Engagerad som jag är i den här frågan så har jag gjort lite research à la myth busters: loopen verkar enbart vara genomförbar på en mycket, mycket liten moped. Vilket ju förtar hela effekten för det är ju det febrila trampandet som faktiskt är kul. Sen går det ju inte att höra ta-da-dish-trumvirveln efter loopen om motorn är på. In conclusion: alla ljuger, som vanligt.

 • O, 7:58 am May 15, 2009:

  Är det så att du har sett ett visst avsnitt av Simpsons (där Homer tvingas till att utföra en loop på en minicykel)?

  Krya på dig! Det rör sig i alla fall inte om någon kronisk sjukdom.

 • Jazzhands, 12:51 pm May 15, 2009:

  Det var ett tag sedan men det går inte en dag utan att jag tänker på det avsnittet.

 • Jazzhands, 12:51 pm May 15, 2009:

  Det var ett tag sedan men det går inte en dag utan att jag tänker på det avsnittet.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen