Jazzhands

Om detta må ni berätta

balalaikaJag är inte rasbiolog men ibland måste man kanske ta bladet från munnen och säga det alla tänker men ingen vågar yttra. I vissa sammanhang är jag faktiskt för etnisk rensning. Eller, i ett sammanhang är jag för det; Eurovision.

Var det inte lite väl överrepresentation på Shakira-takter och balkanstomp igår? Magdans, och hela den grejen. Och, jag frågar er, är det rätt?

Mhm. Ibland är sanningen svår att svälja.

Etiketter None

 • Jas, 9:12 am May 18, 2009:

  Någonstans mellan Hitler och Slobodan MiloÅ¡ević blev det lite lätt genant att slänga sig med det uttrycket, men du har rätt i sak. Efter lördagens fiasko är det dock inte Östeuropas tvivelaktiga musiksmak vi ska »höja på ögonbrynen« åt. Diplomati och grannsämja sätter väl vissa hinder för en etnisk rensning , men en handduk i strupen och ett löfte om att aldrig göra om det, är det för mycket att begära?

 • Jas, 9:12 am May 18, 2009:

  Någonstans mellan Hitler och Slobodan MiloÅ¡ević blev det lite lätt genant att slänga sig med det uttrycket, men du har rätt i sak. Efter lördagens fiasko är det dock inte Östeuropas tvivelaktiga musiksmak vi ska »höja på ögonbrynen« åt. Diplomati och grannsämja sätter väl vissa hinder för en etnisk rensning , men en handduk i strupen och ett löfte om att aldrig göra om det, är det för mycket att begära?

 • L-L, 8:52 pm May 22, 2009:

  Man skulle, rent teoretiskt, också kunna argumentera att det var väl många höga C i vissa länders bidrag. På bekostnad av stomp och magdans…

 • L-L, 8:52 pm May 22, 2009:

  Man skulle, rent teoretiskt, också kunna argumentera att det var väl många höga C i vissa länders bidrag. På bekostnad av stomp och magdans…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen