Jazzhands

Må som en kung etc

kungJag är frisk! Okej, lite eftergifter i form av enorm trötthet och så, men annars 100% frisk!

100% lunginflammationsfri!

Jag försökte mig ut lite tidigare i veckan. Gick i pensionärstakt upp till Götgatsbacken och hem. Tog en timme. Tar vanligtvis tjugo minuter. Kom hem. Sov i två timmar.

Och så vidare.

Eftersom jag har en fast arbetsplats numera (DN På stan) så blir det inte längre några frilansaktiviteter av. Så som en del av min rehab slog jag därför två flugor i en smäll. För att förbereda min återvändo till arbetslivet och samtidigt hålla mig á jour med sminkvärlden gick jag därför på The Body Shops pressvising av höstens beautynyheter. (Ja, jag skriver om smink och skönhet också, för den som inte visste. Skratta hur mycket ni vill.)

Det var i Spegelsalen på Berns. Pampigt värre. Sminket låg uppradat som juveler. Eleganta damer från diverse fashionabla magasin strömmade in.

I en annan del av Berns pågick samtidigt något tungt, politiskt och viktigt evenemang. Gissa vem som var där? Kung Carl Gustaf Bernadotte! Gissa vem som såg ofantligt uttråkad ut? Samme man. Kungen förirrade sig vid ett tillfälle till The Body Shop-delen av Berns men några livvakten föste honom stadigt därifrån. En Body Shop-dam tog dock tillfället i akt och försökte ge honom en fin goodybag med smink. En livvakt förhindrade henne från att överlämna den djurvänliga gåvan, men tog emot den å knugens vägnar. Undrar om CG Bernadotte någonsin fick den i sina händer, och om han i så fall gav den till Silvia.

(Och om det är någon som är intresserad är höstens färger lätt metallic, med fokus på läppar. Trettiosju nya läppstift med long lasting-effect är nya grejen på Body Shop. )

Etiketter None

 • Julia, 9:08 pm May 21, 2009:

  Vad säger du generellt om Body Shops smink? Jag är väldigt nyfiken på deras foundations och concealers.

 • Julia, 9:08 pm May 21, 2009:

  Vad säger du generellt om Body Shops smink? Jag är väldigt nyfiken på deras foundations och concealers.

 • Jazzhands, 9:16 pm May 21, 2009:

  Vilken rolig fråga! Du, jag tycker att man aldrig ska räkna ut The Body Shop, de har gjort riktiga lyft i sitt utbud. Deras kabukibrush är den bästa på marknaden (jag går i god för detta!) och deras mineralfoundations är minst lika bra som I.Ds. Är inte lika förtjust i deras läppstift men det beror på marulaoljan som jag inte gillar lukten av. Tycker också att deras skuggor och rouger kan vara lite väl glittriga.

 • Jazzhands, 9:16 pm May 21, 2009:

  Vilken rolig fråga! Du, jag tycker att man aldrig ska räkna ut The Body Shop, de har gjort riktiga lyft i sitt utbud. Deras kabukibrush är den bästa på marknaden (jag går i god för detta!) och deras mineralfoundations är minst lika bra som I.Ds. Är inte lika förtjust i deras läppstift men det beror på marulaoljan som jag inte gillar lukten av. Tycker också att deras skuggor och rouger kan vara lite väl glittriga.

 • Julia, 3:46 pm May 22, 2009:

  Bra att veta. Man tackar.

 • Julia, 3:46 pm May 22, 2009:

  Bra att veta. Man tackar.

 • splodgy. » Länkkärlek vecka 21., 6:10 pm May 23, 2009:

  […] Caroline Hainer är grym. Rolig som få och värsta Simpsons-experten som samtidigt skriver om smink för Bon och jobbar på DN på Stan. Hon är bra på allt. Skriver en bok gör hon också. Den ska jag köpa! […]

 • splodgy. » Länkkärlek vecka 21., 6:10 pm May 23, 2009:

  […] Caroline Hainer är grym. Rolig som få och värsta Simpsons-experten som samtidigt skriver om smink för Bon och jobbar på DN på Stan. Hon är bra på allt. Skriver en bok gör hon också. Den ska jag köpa! […]

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen