Jazzhands

Bokbordsbonanza

bok

Och så säger de att svenskarna köper mindre böcker. När det finns eyepoppers som Etik för opinionsingenjörer, En konstitution för Europa? Reflektioner och Författarrättens genombrott ute på marknaden. Va?

DNs bokbord kan ha nått sin all time low, i alla fall sedan februari då jag började här. Eller så driver de med mig. Och hela mänskligheten.

etik

Etiketter None

 • Magnus, 1:41 pm May 26, 2009:

  Samma Jonas Hartelius som skrev “Nytt fokus på narkotikamissbruket”?

  Knark + optionsaffärer = blandmissbruk

 • Magnus, 1:41 pm May 26, 2009:

  Samma Jonas Hartelius som skrev “Nytt fokus på narkotikamissbruket”?

  Knark + optionsaffärer = blandmissbruk

 • Jazzhands, 1:54 pm May 26, 2009:

  Är det jag som är obildad eller ni som driver med mig alt. har snedvridna intressen?

 • Jazzhands, 1:54 pm May 26, 2009:

  Är det jag som är obildad eller ni som driver med mig alt. har snedvridna intressen?

 • Staffan, 3:55 pm May 26, 2009:

  Författarrättens genombrott låter ju jätteintressant, på riktigt. Jag skulle även kunna tänka mig att ha “En konstitution för Europa? Reflektioner” i bokhyllan, särskilt Nergelius brukar skriva intressant. Den finns dock lyckligtvis som PDF.

 • Staffan, 3:55 pm May 26, 2009:

  Författarrättens genombrott låter ju jätteintressant, på riktigt. Jag skulle även kunna tänka mig att ha “En konstitution för Europa? Reflektioner” i bokhyllan, särskilt Nergelius brukar skriva intressant. Den finns dock lyckligtvis som PDF.

 • Jazzhands, 3:56 pm May 26, 2009:

  Det är kanske inte slump att jag är på På stan-redaktionen och inte, säg, vetenskap eller ledarredaktionen.

 • Jazzhands, 3:56 pm May 26, 2009:

  Det är kanske inte slump att jag är på På stan-redaktionen och inte, säg, vetenskap eller ledarredaktionen.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen