Jazzhands

Hiphoppare = ett trevligt gäng!

Hiphoppare verkar vara en givmild och generös bunch. Sedan mitt experiment igår, där Kinky Afro-David intervjuade mig, har kommentarer och mail strömmat in från hiphoppers som vill dela med sig av bra musik. Rörande. “Lyssna på det här istället!” eller “Lyssna på den här om du gillar genuspolitik”.

Rörande, som sagt. Och jag är inte den som är den. Jag ska lyssna på Young Jeezy och “Fuck y’all niggas” med Rah Digga feat Young Zee. “Det är genuspolitik direkt från gathörnet” enligt Kristofer Ahlström. Ja, han borde ju veta. Han jobbar på Café.

basic-med-vanner-index-22

(Denna grupp har hittills inte rekommenderats av de som hört av sig till mig)

Etiketter None

 • M, 1:01 pm May 28, 2009:

  Glöm för guds skull inte denna:

 • M, 1:01 pm May 28, 2009:

  Glöm för guds skull inte denna:

 • Magnus, 6:49 pm May 28, 2009:

  Ahem.

  Kan ingen förklara de spasmiska armrörelserna för mig? På läkarspråk kallas det ataxi, men vad heter det på hiphop-språk…?

 • Magnus, 6:49 pm May 28, 2009:

  Ahem.

  Kan ingen förklara de spasmiska armrörelserna för mig? På läkarspråk kallas det ataxi, men vad heter det på hiphop-språk…?

 • Caroline, 9:45 am May 29, 2009:

  Jag ska konsultera mina hiphopbevandrade vänner i denna viktiga fråga!

 • Caroline, 9:45 am May 29, 2009:

  Jag ska konsultera mina hiphopbevandrade vänner i denna viktiga fråga!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen