Jazzhands

From da hood

hagsatra

Jag är den enda på På stans redaktion som är från Stockholm. Ett roligt men framför allt intressant faktum. Jag är uppvuxen söder om söder. Har starka kopplingar till Hagsätra, Rågsved och Högdalen.

Jenny frågade mig, med anledning av helgens stundande 90-talsmaskerad (!), om jag var kicker i min ungdom. Det skulle man kanske kunna tro men jag var långt ifrån. En omväxlande stil, eventuellt med någon hake i det som på 90-talet klassades som indie. Fy.

Helgens 90-talsmaskerad ser jag, för egen del, som ett tillfälle att klä ut mig. Inte återuppliva. Jag kommer därför klä mig så långt från mitt äkta 90-talsjag som det bara är möjligt.

Och om det är någon där ute som vill komma och beskåda spektaklet och rocka loss till hits such as Evenflow, Parklife och The way you do the things you do så maila. Det finns platser kvar. Men du måste vara snabb. Och det är givetvis utklädningstvång.

Etiketter None

  • Joel, 9:46 am September 2, 2009:

    Längtar redan nu efter fester som firar det här decenniet. Med cheap monday-jeans nedstoppade i sockarna och David Hasselhoff-videos på storbild.

  • Joel, 9:46 am September 2, 2009:

    Längtar redan nu efter fester som firar det här decenniet. Med cheap monday-jeans nedstoppade i sockarna och David Hasselhoff-videos på storbild.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen