Jazzhands

Donna Martin graduate!

90s-079

Tja, man ska väl säga något om lördagens 90-talsmaskerad. Men jag vet inte vad. Å ena sidan, å andra sidan…

Jag har svårt att avgöra om den var lyckad. Killarna vi hyrde lokalen av visade sig vara ytterst svajiga. Visst, ta med er datorer, det finns bredband! Vi tog med oss båda datorerna (min och Linnéas) för att vara säkra. Och visst fanns det bredband. Men då kunde folk inte betala med kort.

Vi hade beställt en projektor för att shoota 90210 mot en vägg under kvällen. Men hey – det fattades visst en sladd. Hemskt sorry.

Och så vidare.

Och så blev det knas med Spotify, och så insåg vi alldeles för sent att den hade hamnat på shuffle och det var därför låtarna spelades i superwack ordning. Och så det där lilla gänget som klagade på musiken i tid och otid.

Så jag har svårt att avgöra om kvällen var lyckad eller inte. För egen del var den största behållningen att se allas fantasiska utstyrslar. FANTASTISKA utstyrslar. Jag blev nästan förälskad i alla mina gäster. Hanna från På Stan var helt underbar i sin grungeutstyrsel komplett med noppig kofta och svart mössa. På stan-Sebastian var bedårande som rockerkille i Guns ‘n’ Roses-tisha och röd/svartrutig skjortjacka. Och Kristofer. Kristofer! Han hade fula bootcut, docs och en röd championtröja. Gotta love.

Jag hann inte äta tacos. En miss. Men jag var alldeles för yr och angelägen om att springa runt och hälsa och se till att folk trivdes.

Men påföljden att jag nu alltså inte kan avgöra om fok trivdes eller inte.

Men jag fick dansa till skit som MC Hammer, Do the Bartman och Pearl Jam så jag är 100% nöjd på den fronten. Finmusik och trend är för töntar.

Etiketter None

 • Jonas, 9:16 pm September 8, 2009:

  Låter som en alldeles vanlig och helt underbar kväll.

 • Jonas, 9:16 pm September 8, 2009:

  Låter som en alldeles vanlig och helt underbar kväll.

 • Kristofer, 11:00 pm September 8, 2009:

  Bootcut i all ära, men det var ju frisyren – frisyren! – som jag var mest nöjd med. Fatta att jag rockade ett sådant McDonalds-M till lugg varje dag, hela gymnasiet? Det är hängivenhet.

  /K

 • Kristofer, 11:00 pm September 8, 2009:

  Bootcut i all ära, men det var ju frisyren – frisyren! – som jag var mest nöjd med. Fatta att jag rockade ett sådant McDonalds-M till lugg varje dag, hela gymnasiet? Det är hängivenhet.

  /K

 • Peter, 3:25 am September 9, 2009:

  Verkar varit grymt sjysst. Att vara en host som toastar alla och missar mycket av partyt…kan det vara en Hainer-gen?; alla har pepsodent-leenden pa korten. Sa icke-randomlista, 90210 och sant spelar val inte sa stor roll efter det.

  Var ar alla Micheal Jordan/Chicago Bulls/White Sox hoodies forresten? Punkt-shop stangt ner?

 • Peter, 3:25 am September 9, 2009:

  Verkar varit grymt sjysst. Att vara en host som toastar alla och missar mycket av partyt…kan det vara en Hainer-gen?; alla har pepsodent-leenden pa korten. Sa icke-randomlista, 90210 och sant spelar val inte sa stor roll efter det.

  Var ar alla Micheal Jordan/Chicago Bulls/White Sox hoodies forresten? Punkt-shop stangt ner?

 • Steelwheels, 1:09 pm September 11, 2009:

  Kristofers lugg var fantastisk! Jag hade samma ambitioner med min lugg, men den janserade till något helt annat under lvällen – den blev som små horn!

 • Steelwheels, 1:09 pm September 11, 2009:

  Kristofers lugg var fantastisk! Jag hade samma ambitioner med min lugg, men den janserade till något helt annat under lvällen – den blev som små horn!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen