Jazzhands

Senor Tenor, por favor

marcelxerritenor På förekommen anledning…jag tackade ja till tenorens lya. Sköna bilder av honom när han sjunger i diverse operahus på väggen. How can I resist?

Femton tuss i månaden är ju dessvärre inte en dålig deal för en adress i Brentwood. Så ja, jag flyttar in i tenorens operalägenhet i januari. Ska få kontraktet i dagarna.

Och blir det inte någon bok av detta så är jag officiellt en misslyckad person. Gud, jag kommer bli en sån som kallar sig “författare” och sen “jobbar på sin roman” i tretton år. Innan hon lägger ned med ursäkten “Den är för bra för att ges ut”.

Tenorens lägenhet kan vara precis vad jag behöver. Som hans fru skriver till mig: “Jag tror att du kommer hitta din inspiration här, precis som min man, han har skrivit underbar musik här, det sitter i väggarna”.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen