Jazzhands

På förekommen anledning:

mug-village-idiot

Folket.
Vad vill de? Vilka är de? Vad har de för hemlig agenda som jag inte känner till?

När jag skriver om manskön och varför jag älskar Svenska Hollywoodfruar får jag ryggdunk, tummen upp och kärlek.
Men när jag bara nämner att det verkar rätt trist att jobba för en tidning som uteslutande skriver om gluten så rasar folket och både mailboxen och kommentarsfältet fylls av hat. Vad är det med er?

Och nu. Jag skriver om Esters. I tidningen. Om hur fint det är där och hur bra deras Afternoon Tea är. Sen går jag dit, helgen efter att tidningen kommit ut, och upptäcker att det är kö till borden. Det har jag aldrig varit med om förut, och jag hänger på Esters en del på helgerna (jag löses lördagskrysset där bland annat).
Så jag skriver att det är lite synd att droppa sina favoritställen i tidningen för då får man inte längre plats där.

Och jag får nuthin’ but hat. En läsare ska anmäla mig för hybris säger han. Man meddelar att jag har beskräftelsebehov.
“Skriv mer om hur bra du är på att upptäcka trender”.

Folket, alltså. Jag begriper mig inte på er.

Etiketter None

 • Kristofer, 12:28 pm September 21, 2009:

  Som språkrör för Folket kan jag meddela att det som provocerar är att du kröner dig själv till makthavare. Vi i Folket tycker att du ska vara som Folk är mest. Ingen i Folket gillar någon som är “förmer” (t ex att kokettera med korsordslösande = inte okej). Det är vi i Folket som bygger landet, glöm inte det.

 • Kristofer, 12:28 pm September 21, 2009:

  Som språkrör för Folket kan jag meddela att det som provocerar är att du kröner dig själv till makthavare. Vi i Folket tycker att du ska vara som Folk är mest. Ingen i Folket gillar någon som är “förmer” (t ex att kokettera med korsordslösande = inte okej). Det är vi i Folket som bygger landet, glöm inte det.

 • Henrik Ö, 1:21 pm September 21, 2009:

  Du har inte drabbats av Folket. Du har drabbats av Näthat. Folket är fint och var med och byggde landet, som föregående kommentator påpekar. Näthat däremot är fult, de som sysslar med det har dålig impulskontroll och går klädda i pyjamas hela dagarna. Bonus: Om du blivit utsatt för Näthat kan du däremot räkna dig som Kränkt, något som är mycket fint.

 • Henrik Ö, 1:21 pm September 21, 2009:

  Du har inte drabbats av Folket. Du har drabbats av Näthat. Folket är fint och var med och byggde landet, som föregående kommentator påpekar. Näthat däremot är fult, de som sysslar med det har dålig impulskontroll och går klädda i pyjamas hela dagarna. Bonus: Om du blivit utsatt för Näthat kan du däremot räkna dig som Kränkt, något som är mycket fint.

 • Jazzhands, 1:30 pm September 21, 2009:

  Stavas det inte “krängt” på folkligt vis?

 • Jazzhands, 1:30 pm September 21, 2009:

  Stavas det inte “krängt” på folkligt vis?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen