Jazzhands

Intetsägande afton, intetsägande inlägg

packaging_juicy_fruit1Fox-Linnéa och jag gick till Anna Ankas Café Opera-fest igår. Det var tomt när vi kom. Vi snodde Juicy Fruit-paket och drack gratis drinkar. Juicy Fruit-paketen var också gratis så tekniskt sett snodde vi dem inte. Juicy Fruit är inte ens gott. Men i alla fall. Vi var uttråkade.

Vilka var människorna där? Ingen aning. Om jag var “känd från teve” och fick en egen fest tillägnad mig på “Caféet” skulle jag helst se att mina vänner var där. Inte nobodies like myself. Unga blonda tjejer, gubbar med kostym och skägg, en kille som hade ansikte som han i MASK, snubbar med smala jeans och spetsiga kängor som såg ut som Bingo Rimér.

Vi drack vår drink. Stället var halvfullt. Vi sa en drink till sen drar vi. Linnéa reser sig för att gå till baren, då kommer Anka in med hela sitt entourage. Hon var uppklädd till tänderna, skred fram till VIP-båset, satte sig där bakom ett provisoriskt staket och DJn spelade “Groove is in the heart”.

Jag och Linnéa förberedde våra mobiltelefoner och drack våra drinkar. Nu var det dags att göra det vi kom dit för: fota oss med Anka. För På stan-bloggens räkning. Vi skred fram, frågade vakten om vi fick ta ett kort. Fick ett nej. Åkte hem.

End of story. Menlös afton.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen