Jazzhands

Come fly with me

Folket vill ha hån. Detta är upp-och-nedvända världen. När jag bloggar på På stan-bloggen så spelar det ingen roll vad jag skriver, jag får hån och hat i alla fall. Här utlovar jag hån mot handikappad och får jubel. Jag vet då inte vad jag ska tro.

Jag ska tipsa om en grej, det är vad jag ska göra. Jag ska tipsa om att på torsdag, den 1:a oktober, då börjar en liten följetong här på Jazzhands. Trogna läsare kanske minns trubaduren Kennet som köpte en gitarr på Rusta och tog en kurs på ABF? Samma underbara Kennet ska nu bli superstar i dokusåpan Stockholm-Arlanda som börjar på trean 7 okt. Tills dess blir det ett oförglömligt citat om dagen från Högdalen’s Finest.

Etiketter None

 • Oscar, 10:46 pm September 29, 2009:

  Alldeles för mycket undanflykter, Caroline! Kan ju inte skriva att du ska håna, sen inte håna och därefter skriva OM att håna samtidigt som du undviker hånet i sig. Om du förstår hur jag tänker. Kasst, är det jag tänker. Men i övrigt så gillar jag dig. STARKT! Kommer du förbi Malmö någon gång så kan jag erbjuda lite småhångel (alternativt tv-spel i underkläder).

 • Oscar, 10:46 pm September 29, 2009:

  Alldeles för mycket undanflykter, Caroline! Kan ju inte skriva att du ska håna, sen inte håna och därefter skriva OM att håna samtidigt som du undviker hånet i sig. Om du förstår hur jag tänker. Kasst, är det jag tänker. Men i övrigt så gillar jag dig. STARKT! Kommer du förbi Malmö någon gång så kan jag erbjuda lite småhångel (alternativt tv-spel i underkläder).

 • Caroline, 9:15 am September 30, 2009:

  Du smickrar mig. Jag rodnar. Givetvis.

 • Caroline, 9:15 am September 30, 2009:

  Du smickrar mig. Jag rodnar. Givetvis.

 • Katarina (bjooti. splodgy... crazy bloglady), 11:14 am September 30, 2009:

  Ã…h! Kennet. Där var ett ansikte från förr!

 • Katarina (bjooti. splodgy... crazy bloglady), 11:14 am September 30, 2009:

  Ã…h! Kennet. Där var ett ansikte från förr!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen