Jazzhands

Vår nya stjärna!

kennet1_6516a1Det här är en ren och skär kärleksförklaring till en av de skönaste personerna Gud satt på denna jord. Kennet Säling heter han och redan inom en vecka så kommer du känna att du känner honom som din egen bästis.

Men det är han inte. För han är min bästis.

Eller, i ärlighetens namn är det nog många som kallar honom för sin bästis. Alla vill vara bästis med Kennet.

Varför? För att han samlar på en åttakantig servis från åttiotalet. För att han uttalar “egentligen” som “igenklien”. För att han skriker “bonjour!” när han svarar i telefon. Och för att han kan hålla en hemlighet, oavsett storlek och skvallergrad.

Men mest kanske för att han är en så oförutsägbar och unik människa med sin alldeles egna syn på saker och ting. Ett exempel: Kennet handlar inte skönhetsprodukter på The Body Shop eftersom de inte testar på djur. “Hur ska man då veta om det verkar?”
Behöver jag tillägga att med Kennet har man aldrig tråkigt och man vet aldrig vad man får. Han är en av få människor på jorden som aldrig slutar överraska.
Han har sagt att det finns två sorters jeans här i världen: jeans som formar sig efter kroppen och jeans som kroppen formas efter. Han är inte dum, Kennet.

Men framför allt är han rolig och kvick. Ännu en gång, på sitt eget vis. Och det var naturligtvis bara en tidsfråga innan han skulle bli stjärna inte bara för oss Högdalen-hangarounds (Kennet är stolt Högdalenbo, i sitt hjärta. Under en jättestor demonstration mot USAs intåg i Afghanistan gjorde han ett plakat med texten HÖGDALSBOR MOT KRIG) utan för resten av landet. Och sen restan av världen.

Onsdag 7 okt kl. 20.00 intar han TV3 i dokusåpan Stockholm-Arlanda. I rollen som sig själv. Och på den givna frågan “Är du med i 10 000-metersklubben?” svarar han “Nej, det räcker med 20 centimeters-klubben”.

Sån är han. Och det älskar jag honom för. Kram käraste vän!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen