Jazzhands

Grattis, bullen!

kanelbulle1Kanelbullens dag idag, folks. Det betyder att jag sitter på Esters resten av dagen och smaskar. Är det kanelbullens dag så är det. Fast egentligen är vaniljbullen och kardemummabullen godare.

Etiketter None

 • Christian, 10:03 pm October 4, 2009:

  När jag var liten var detta min födelsedag. Sen någon gång på 90-talet kom någon på att det kunde vara bra med en dag som ursäkt för att kränga kanelbullar. Och folk köper det. Nu drygt 10 år senare får man höra – åh vad roligt att vara född på kanelbullens dag! Eh, nej.

  Det är lite som att vara född den 24 december innan någon kom på att den där Jesus, han var nog bra. Ã…h, är du också född på julafton?

  Så åt helvete med kanelbullarna säger jag! Drick bubbel!

 • Christian, 10:03 pm October 4, 2009:

  När jag var liten var detta min födelsedag. Sen någon gång på 90-talet kom någon på att det kunde vara bra med en dag som ursäkt för att kränga kanelbullar. Och folk köper det. Nu drygt 10 år senare får man höra – åh vad roligt att vara född på kanelbullens dag! Eh, nej.

  Det är lite som att vara född den 24 december innan någon kom på att den där Jesus, han var nog bra. Ã…h, är du också född på julafton?

  Så åt helvete med kanelbullarna säger jag! Drick bubbel!

 • Jazzhands, 10:22 am October 5, 2009:

  “När jag var liten var detta min födelsedag”. Gud vilken bra mening! Får jag sno den? Kanske till min bok?

 • Jazzhands, 10:22 am October 5, 2009:

  “När jag var liten var detta min födelsedag”. Gud vilken bra mening! Får jag sno den? Kanske till min bok?

 • Christian, 6:52 pm October 5, 2009:

  Sno på du. /C

 • Christian, 6:52 pm October 5, 2009:

  Sno på du. /C

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen