Jazzhands

Vi kallar den "Kärleksbloggen". Eller inte.

taube1
“Hur säker är du på din sak?”
“Jag kan sätta en femma på det

Ännu en bevingad fras signerad Kennet.

Jag borde ändra inriktning helt på min blogg och bara skriva öppna kärleksbrev till folk i min omgivning. Men jag är rädd för att det i slutändan skulle kunna uppfattas som creepy.

I natt drömde jag, som så många gånger förut, att jag gick i gymnasiet igen. Att jag, av någon efterbliven anledning, hade sista året kvar. Det är en återkommande dröm, fast i olika versioner. Men det handlar alltid om att alla andra gått vidare men jag, av någon anledning har “ett år kvar” innan “arbetslivet”. Varför vill mitt undermedvetna omyndigförklara mig hela tiden?

Etiketter None

 • Mina fulla sympatier, 11:33 am October 6, 2009:

  Kan ialla fall trösta dig om att du inte är ensam om att drömma så.
  Jag har återkommande drömmar om att jag måste göra om lumpen och skriva om min studentexamen (är inte uppvuxen i Sverige, vi skrev studentexamen).

  Att jag gått igenom livet med en falsk studentexamen och icke slutförd militärtjänstgöring känns (i drömmen) inte ett dugg konstigt.

 • Mina fulla sympatier, 11:33 am October 6, 2009:

  Kan ialla fall trösta dig om att du inte är ensam om att drömma så.
  Jag har återkommande drömmar om att jag måste göra om lumpen och skriva om min studentexamen (är inte uppvuxen i Sverige, vi skrev studentexamen).

  Att jag gått igenom livet med en falsk studentexamen och icke slutförd militärtjänstgöring känns (i drömmen) inte ett dugg konstigt.

 • Jonas, 11:13 pm October 6, 2009:

  Jag har en återkommande dröm att jag sket att göra tentan på en kurs som jag hade anmält mig till. Och i drömmen gör detta gapande hål i min bildning att jag är automatiskt är diskvalificerad från allting i livet, det är total ångest och stopp överallt. Som i en Kafkabok. Drömmen går ut på att jag måste söka upp den ålderstigna historielärarinnan och lämna in denna sista hemtenta, som omfattar typ tio poäng flodbädds- och jordbruksarealshistoria och inbegriper en bok som är så tråkig att den inte går att ens läsa två sidor i utan att somna.

  Så roliga drömmar har jag. Välkommen till min “crazy” värld!

 • Jonas, 11:13 pm October 6, 2009:

  Jag har en återkommande dröm att jag sket att göra tentan på en kurs som jag hade anmält mig till. Och i drömmen gör detta gapande hål i min bildning att jag är automatiskt är diskvalificerad från allting i livet, det är total ångest och stopp överallt. Som i en Kafkabok. Drömmen går ut på att jag måste söka upp den ålderstigna historielärarinnan och lämna in denna sista hemtenta, som omfattar typ tio poäng flodbädds- och jordbruksarealshistoria och inbegriper en bok som är så tråkig att den inte går att ens läsa två sidor i utan att somna.

  Så roliga drömmar har jag. Välkommen till min “crazy” värld!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen