Jazzhands

Yes!

Idag ska jag vara med i P3 Populär tillsammans med sångaren i Movits. Jag ser väldigt mycket fram emot detta. Dels för att det är finfina ämnen som ska diskuteras och dels för att Movits-grabbarna verkar så himla trevliga. Och om jag kan skaka hans hand så skakar jag alltså en hand som skakat Steve Colberts hand. Stort.

Etiketter None

 • Karin, 9:28 am October 7, 2009:

  Apropå något helt annat – du som verkar vara något av en LA-fanatiker, har du tips på trevliga ställen att bo om man ska vara där i några dagar?

 • Karin, 9:28 am October 7, 2009:

  Apropå något helt annat – du som verkar vara något av en LA-fanatiker, har du tips på trevliga ställen att bo om man ska vara där i några dagar?

 • Jazzhands, 9:48 am October 7, 2009:

  Det stämmer. Men när jag är där bor jag sällan på hotell. Och om jag gör det låter jag mig mutas och bor på femstjärniga lyxhotell på någon annans bekostnad. Men jag skulle gärna rekommendera “Farmer’s Daughter”. Dels för namnet, dels för att det ligger mitt emot Farmer’s market och The Grove, alltså två av de ställena du garanterat kommer att vilja besöka. Att äta frukost på Farmer’s market måste upplevas. Och slutligen så verkar hotellet i sig vara ypperligt trevligt. Min kompis Fox-Linnéa bodde där. Det slutade med att hon handlade Farmer’s Daughter-souvenirer i deras gift shop, en fin tröja med texten “Not the girl she used to be”.

  http://www.farmersdaughterhotel.com/

 • Jazzhands, 9:48 am October 7, 2009:

  Det stämmer. Men när jag är där bor jag sällan på hotell. Och om jag gör det låter jag mig mutas och bor på femstjärniga lyxhotell på någon annans bekostnad. Men jag skulle gärna rekommendera “Farmer’s Daughter”. Dels för namnet, dels för att det ligger mitt emot Farmer’s market och The Grove, alltså två av de ställena du garanterat kommer att vilja besöka. Att äta frukost på Farmer’s market måste upplevas. Och slutligen så verkar hotellet i sig vara ypperligt trevligt. Min kompis Fox-Linnéa bodde där. Det slutade med att hon handlade Farmer’s Daughter-souvenirer i deras gift shop, en fin tröja med texten “Not the girl she used to be”.

  http://www.farmersdaughterhotel.com/

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen