Jazzhands

En observation i all vänskaplighet

1000056648Jag är inte rasbiolog men är engelsmännen inte ett ovanligt fult folk?

Öbor har visserligen en tendens att vara fula eftersom de avlar sig med varandra och därmed förfular sin egen ras och så vidare (jag har bott på Irland) men 90% av britterna ser ju ut som Wayne Rooney.

Oavsett kön.

Etiketter None

 • Hon i receptionen, 12:30 pm October 10, 2009:

  En annan teori är att du har “fula” ögon och därför ser världen/britterna “fula” ut.

  *just sayin’*

 • Hon i receptionen, 12:30 pm October 10, 2009:

  En annan teori är att du har “fula” ögon och därför ser världen/britterna “fula” ut.

  *just sayin’*

 • Per, 11:35 pm October 11, 2009:

  Hemskt sant. Jag har drivit britter-är-fula-frågan i åratal, känns fantastiskt att jag får dela det här med dig Caroline! Ã…h, ljuva bekräftelse.

 • Per, 11:35 pm October 11, 2009:

  Hemskt sant. Jag har drivit britter-är-fula-frågan i åratal, känns fantastiskt att jag får dela det här med dig Caroline! Ã…h, ljuva bekräftelse.

 • L-L, 11:22 am October 12, 2009:

  Stämmer. Inte stod de först i kön och armbågades när Gud portionerade ut snygg-generna.

 • L-L, 11:22 am October 12, 2009:

  Stämmer. Inte stod de först i kön och armbågades när Gud portionerade ut snygg-generna.

 • MrX, 11:23 am October 12, 2009:

  Usch och fy för britter!

  Det där klasssamhället de håller på med då, är det så lyckat? Det leder ju bara till att det finns två typer av människor, antingen fjantiga oxford-människor, eller livsfarliga chavs/ vulgära bruttor.

 • MrX, 11:23 am October 12, 2009:

  Usch och fy för britter!

  Det där klasssamhället de håller på med då, är det så lyckat? Det leder ju bara till att det finns två typer av människor, antingen fjantiga oxford-människor, eller livsfarliga chavs/ vulgära bruttor.

 • Claes, 11:33 am October 12, 2009:

  England vs Sweden Nightclub gallery:

  http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/80617103/

 • Claes, 11:33 am October 12, 2009:

  England vs Sweden Nightclub gallery:

  http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/80617103/

 • Carolin, 12:20 pm October 12, 2009:

  Hahaha. Det här har jag och min kompis diskuterat många gånger sen vi var i London och roade oss. Vi trodde att det kanske bara vi som var ytliga/elaka/en lyckad kombination av dessa, men se! Fler är otroligt insiktsfulla! 🙂

 • Carolin, 12:20 pm October 12, 2009:

  Hahaha. Det här har jag och min kompis diskuterat många gånger sen vi var i London och roade oss. Vi trodde att det kanske bara vi som var ytliga/elaka/en lyckad kombination av dessa, men se! Fler är otroligt insiktsfulla! 🙂

 • wicky, 2:54 pm October 12, 2009:

  I knoow, och det värsta är att man efter ett tag accepterar fulhet och tycker att britterna är normalsnygga, vilket betyder att när man kommer hem till Sverige så har ribban sjunkit så lågt att man blir snyggchockad. Håller för övrigt helt med MrX.

 • wicky, 2:54 pm October 12, 2009:

  I knoow, och det värsta är att man efter ett tag accepterar fulhet och tycker att britterna är normalsnygga, vilket betyder att när man kommer hem till Sverige så har ribban sjunkit så lågt att man blir snyggchockad. Håller för övrigt helt med MrX.

 • Caroline, 6:06 pm October 12, 2009:

  Såg på “The X Factor” igår. Deras creme de la creme, liksom. Några osnutna ungar gick vidare för att de var så snygga och charmiga. Tjejerna jublade över dem. Simon Cowell sa att han typ inte fattade någonting. “That is a silly hat you’re wearing”. Jag ville kyssa honom. (Simon alltså).

 • Caroline, 6:06 pm October 12, 2009:

  Såg på “The X Factor” igår. Deras creme de la creme, liksom. Några osnutna ungar gick vidare för att de var så snygga och charmiga. Tjejerna jublade över dem. Simon Cowell sa att han typ inte fattade någonting. “That is a silly hat you’re wearing”. Jag ville kyssa honom. (Simon alltså).

 • Göran, 10:28 pm October 12, 2009:

  Snyggchocken wicky skriver om är oerhört läskig och väldigt verklig.. Efter att ha bott två ganska långa år i London gick jag efter hemflytten omkring i typ ett halvår och var extremt snyggchockad. “Men alltså, vart är alla NORMALA människor, det är ju bara modeller ÖVERALLT här hemma?..”

 • Göran, 10:28 pm October 12, 2009:

  Snyggchocken wicky skriver om är oerhört läskig och väldigt verklig.. Efter att ha bott två ganska långa år i London gick jag efter hemflytten omkring i typ ett halvår och var extremt snyggchockad. “Men alltså, vart är alla NORMALA människor, det är ju bara modeller ÖVERALLT här hemma?..”

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen