Jazzhands

Tystnad från min sida

hilary-swank-189590Hilary Swank är ett charmtroll. Mer kan jag inte säga. Jag har skrivit på ett embargo. Jag har sett en film som jag inte ens får blogga om förrän en vecka innan premiär. Jag har skrivit under ett kontrakt som förbjuder mig att yppa någonting alls. Så jag säger inte ett knyst.

Jag fick i alla fall ett paraply med filmens namn på. Bra. Behövdes igår när regnet öste ned. Jag nynnade på “An Englishman in New York” medan jag knallade tillbaka till hotellet från biografen.

Filmbolag kan vara såna envisa femåringar som trotsigt ställer sig och skriker mitt i ICA Maxi. Jaja, måste man säga då. Jaja, du får väl min signatur då.

Etiketter None

 • Sofie, 9:08 pm October 10, 2009:

  Nyfiken på varför man går med på sådant och vad som händer om du bryter och publicerar?

 • Sofie, 9:08 pm October 10, 2009:

  Nyfiken på varför man går med på sådant och vad som händer om du bryter och publicerar?

 • Jazzhands, 11:43 am October 12, 2009:

  Varför man går med på sånt? Annars får man ingen intervju. Då får man vända på klacken och gå hem. Säger de i alla fall. Kanske hotar de med att man är bannad från framtida intervjuer också, vad vet jag, har aldrig bråkat om den saken.
  Om jag bryter och publicerar kan det bli rättsliga processer där filmbolaget kan hävda att jag brytit ett kontrakt. Jag väljer att inte prova.
  DOCK kan man snacka med svenska filmbolaget, som inte brukar vara omöjliga, och deala till sig att artikeln skulle må bra av att publiceras i den och den tidningen och deras pressläggning är så och så.

 • Jazzhands, 11:43 am October 12, 2009:

  Varför man går med på sånt? Annars får man ingen intervju. Då får man vända på klacken och gå hem. Säger de i alla fall. Kanske hotar de med att man är bannad från framtida intervjuer också, vad vet jag, har aldrig bråkat om den saken.
  Om jag bryter och publicerar kan det bli rättsliga processer där filmbolaget kan hävda att jag brytit ett kontrakt. Jag väljer att inte prova.
  DOCK kan man snacka med svenska filmbolaget, som inte brukar vara omöjliga, och deala till sig att artikeln skulle må bra av att publiceras i den och den tidningen och deras pressläggning är så och så.

 • Steelwheels, 4:51 pm October 12, 2009:

  Var Richard Gere och Ewan MacGregor där?

 • Steelwheels, 4:51 pm October 12, 2009:

  Var Richard Gere och Ewan MacGregor där?

 • Cting, 5:07 pm October 12, 2009:

  Ursäkta, men den här hang up:en på Englishman in New York, what’s that about?
  Den har ju inget med London att göra, väl?

 • Cting, 5:07 pm October 12, 2009:

  Ursäkta, men den här hang up:en på Englishman in New York, what’s that about?
  Den har ju inget med London att göra, väl?

 • Caroline, 5:59 pm October 12, 2009:

  Ingen Gere (han tillhör väl den lilla skara skådisar som inte tvingas göra press. Swank är dessutom executive Producer så hon måste ju. Jag träffade Gere i Venedig en gång. Han verkar galen) och ingen McGregor. Synd, han är en av de charmigaste karlar jag träffat. Snyggaste också skulle jag säga. Jajamen.

 • Caroline, 5:59 pm October 12, 2009:

  Ingen Gere (han tillhör väl den lilla skara skådisar som inte tvingas göra press. Swank är dessutom executive Producer så hon måste ju. Jag träffade Gere i Venedig en gång. Han verkar galen) och ingen McGregor. Synd, han är en av de charmigaste karlar jag träffat. Snyggaste också skulle jag säga. Jajamen.

 • Caroline, 6:03 pm October 12, 2009:

  Och eh, nej Sting har väl inte så mycket med London att göra. Där satte du dit mig. Men det är mer den där videon där han knallar runt i regnet och känner sig alienerad. Länge trodde jag att han sjöng “I’m an alien, I’m a little alien” innan någon påpekade att han sjunger “I’m a legal alien”.
  Nå. Det är väl mer känslan av att vara i ett land som är lika men olika, att känna sig vilsen och inte hitta hem. Typ. Men hey, jag kan lika gärna läsa in pinsamt mycket i en låt som egentligen bara handlar om att Sting dricker te medan amerikanerna dricker kaffe och that’s it. Vad vet jag…Teorier?

 • Caroline, 6:03 pm October 12, 2009:

  Och eh, nej Sting har väl inte så mycket med London att göra. Där satte du dit mig. Men det är mer den där videon där han knallar runt i regnet och känner sig alienerad. Länge trodde jag att han sjöng “I’m an alien, I’m a little alien” innan någon påpekade att han sjunger “I’m a legal alien”.
  Nå. Det är väl mer känslan av att vara i ett land som är lika men olika, att känna sig vilsen och inte hitta hem. Typ. Men hey, jag kan lika gärna läsa in pinsamt mycket i en låt som egentligen bara handlar om att Sting dricker te medan amerikanerna dricker kaffe och that’s it. Vad vet jag…Teorier?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen