Jazzhands

Geek love

robert_pattinsonBredvid ligger geekigaste affären någonsin – Forbidden Planet. Och tror ni inte att jag går in där, stannar i en kvart och nästan går därifrån med en liten Twilight-docka?
Jag rycktes med i den allmäna geek-stämningen tror jag.
Jag fastnade vid Twilight-hyllan (eftersom de inte har en True Blood-hylla?) och var precis på väg att gå till kassan med min Edward-docka innan jag insåg att jag måste sluta bete mig som en idiot och försöka finna inre tillfredställelse i materiella ting.

Etiketter None

  • Axel, 9:36 pm October 13, 2009:

    Way to go, det goda ‘jaget’ segrade! Om du frågar mig. Vilket du inte gjorde, men ändå.

  • Axel, 9:36 pm October 13, 2009:

    Way to go, det goda ‘jaget’ segrade! Om du frågar mig. Vilket du inte gjorde, men ändå.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen