Jazzhands

You lift us up where we belong

kvick

En till grej om Högdalen förresten. Hon, kristus utsända, som ofta skriker på tunnelbanor om Hans återkomst och så vidare. Hennes stora grej är ju “Jesus kommer” men hon brukar också informera om satan och så vidare. Hon brukar synas på linje 19. Hon har vitt år, lätt manisk blick och slank kropp. Ska vi gissa på femtio plus?

I vilket fall som helst. Jag och Kennet satt på tunnelbanan på väg hem till High Valley en gång när hon kom på och höll hov. Vi blev väldigt nyfikna när hon i vagnen plötsligt började prata med en man i kanske trettioårsåldern. Lite kufisk utseende men förhållandevis normal (för att vara Högdalen). Vi blev så fascinerade över att dessa två stod och höll en normal konversation så att vi följde efter dem när de gick av (vid Högdalen givetvis).

Döm om vår förvåning när Jesus utsända och hennes tunnelbanevän slank in på McDonald’s och beställde en cheeseburgare. Med helt normal röst, alltså inte profetröst. “En cheeseburgare tack”. Hon tog fram en tia ur byxfickan och langade upp den på disken vill jag minnas.

Vem hade anat?

Etiketter None

 • Christian, 10:30 pm October 24, 2009:

  “Slank kropp” låter läskigt när subjektet är en lätt psykotisk dam kring 50+ (dvs. om man inte är en snuskgubbe på 60+, då är de flesta uttalanden om äldre damer OK).
  Kan vi inte enas om att hon är “smal” eller “hälsosamt byggd” istället.

 • Christian, 10:30 pm October 24, 2009:

  “Slank kropp” låter läskigt när subjektet är en lätt psykotisk dam kring 50+ (dvs. om man inte är en snuskgubbe på 60+, då är de flesta uttalanden om äldre damer OK).
  Kan vi inte enas om att hon är “smal” eller “hälsosamt byggd” istället.

 • Jazzhands, 12:52 pm October 25, 2009:

  Du har rätt. Vi säger smal.

 • Jazzhands, 12:52 pm October 25, 2009:

  Du har rätt. Vi säger smal.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen