Jazzhands

Känslornas dag

Det är idag. Känslornas dag. En tid för eftertanke och kanske lite ömhet. Halv åtta sitter jag några bänkrader bort från mannen som känner mest i världen.
Kristin sa att hennes kollega intervjuat Chris Isaak och att han var ett as. Men det tror jag inte på. Hörsägen. Tredjehandsinformation. En uppmärksamhetstörstande väninna.
Idag känner vi efter ordentligt. Hela dagen.

Etiketter None

 • Kristofer, 2:43 pm June 1, 2010:

  Du har rätt, Kristin har fel. Så är det ju.

 • Kristofer, 2:43 pm June 1, 2010:

  Du har rätt, Kristin har fel. Så är det ju.

 • Din kära väninna K, 3:22 pm June 1, 2010:

  Caroline och Kristofer – jag ska ägna resten av mitt liv åt att bevisa detta. Googlingen “Chris Isaak is an asshole” gav förvisso inga vettiga resultat men jag ska få folk att tala. Vänta ni bara. Så de ska tala. Allihop. I tungor.

 • Din kära väninna K, 3:22 pm June 1, 2010:

  Caroline och Kristofer – jag ska ägna resten av mitt liv åt att bevisa detta. Googlingen “Chris Isaak is an asshole” gav förvisso inga vettiga resultat men jag ska få folk att tala. Vänta ni bara. Så de ska tala. Allihop. I tungor.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen