Jazzhands

Optiska/musikaliska illusioner?

Men vad är en lopporkester? Jag blir inte klok på det. Jag har googlat och bildgooglat utan resultat. Alltså loppcirkus är ju någon slags optisk illusion/mumbo jumbo där man ska låtsas tro att man ser loppor som inte finns. Det anses lekfullt och kul. Men om de bildar en orkester? Ska jag låtsas se loppor som spelar trumpet? Vari ligger det lustiga i det? Och vad är skillnaden på det och att jag helt enkelt bara lyssnar på musik?

Hittar följande i LOVE Sthlms jobbiga program:

Med en lopporkester full av Simon Steenslands dissonanta undergångstoner och krävande stämmor samt lite extrakryddad bulgarisk folksång spelar PUMA scenkonst sin egensinniga musik. Drömskt, apokalyptiskt, obehagligt och behagligt på en och samma gång…

Jag tycker att det låter som en vanlig orkester, jag. Utan inblandning av loppor. Gud, jag vill inte ägna en minut till åt detta och ändå kan jag inte släppa innan jag får klarhet.

Etiketter None

 • Flemming, 3:59 pm June 8, 2010:

  Ren psykologisk krigsföring ifrån deras sida.

 • Flemming, 3:59 pm June 8, 2010:

  Ren psykologisk krigsföring ifrån deras sida.

 • annalin, 10:45 pm June 8, 2010:

  Hmm…det SKULLE kunna vara att man spelar på instrument som är inköpta på loppmarknader.
  (Men det räcker inte att instrumenten bara är begagnade för det är snarare regel än undantag.)

 • annalin, 10:45 pm June 8, 2010:

  Hmm…det SKULLE kunna vara att man spelar på instrument som är inköpta på loppmarknader.
  (Men det räcker inte att instrumenten bara är begagnade för det är snarare regel än undantag.)

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen