Jazzhands

Stream of consciousness kl. 16:52. En frilansjournalists tankar. På söder.

Jag vill ut till fåret igen. Eller lammet.
Om jag bara hade bil. Och körkort.
Jag vill förminska några delar av mig själv också. Det kostar 45 tusen. Antar att man inte kan dra av det på firman.
Nosejob vore kul, på sitt sätt. Tror jag skulle känna mig ännu mer hemma i LA då.
Att Chris Isaak bor i San Francisco ser jag som ett svek.
Jag pratade med Malena om Chris Isaak. Hon sa att “rockmännen” är underbara som “manstyper” men man kan inte ha ett fungerande förhållande med dem.
Varför är jag så dålig på att ta hand om mina jobb? Jag är som en Hunter S Thompson vad gäller deadlines och respekt för redaktörer. Borde jag profilera mig som en nykter Hunter S Thompson?
Jag försöker att bättra mig. Jag går upp tidigt på morgonen, jag äter en stadig frukost.
Någonstans stör det mig att granolan jag köpte för 80 spänn faktiskt är jättegod. Alltså, vem är den här Renée Voltaire, och hur ser hon på prissättning av råvaror egentligen? Och det kan inte vara hennes riktiga namn.
Jag köpte granolan för 80 spänn samma dag som jag också köpte en krydda som heter “Grillgläjde från Österlen“. Varför får det mig att skämmas?

Etiketter None

 • Joel, 5:52 pm June 9, 2010:

  PS. Vet inte om du sett den här bloggen men om inte kommer här ett tips: http://www.stuffjournalistslike.com/

 • Joel, 5:52 pm June 9, 2010:

  PS. Vet inte om du sett den här bloggen men om inte kommer här ett tips: http://www.stuffjournalistslike.com/

 • Jazzhands, 10:52 pm June 9, 2010:

  Gah! Gud så jobbigt. Allt stämmer ju. Och jag som trodde att jag var unik.

 • Jazzhands, 10:52 pm June 9, 2010:

  Gah! Gud så jobbigt. Allt stämmer ju. Och jag som trodde att jag var unik.

 • Malin, 9:29 am June 10, 2010:

  Jag blev så nyfiken att jag var tvungen att kolla upp Renée Voltaire. Hon heter faktiskt så på riktigt, är 44 år och bor i Saltsjöbaden. Hennes åsikter om prissättning vet jag mindre om, men hon har fem företag, så hon verkar ju gilla att tjäna pengar 🙂

 • Malin, 9:29 am June 10, 2010:

  Jag blev så nyfiken att jag var tvungen att kolla upp Renée Voltaire. Hon heter faktiskt så på riktigt, är 44 år och bor i Saltsjöbaden. Hennes åsikter om prissättning vet jag mindre om, men hon har fem företag, så hon verkar ju gilla att tjäna pengar 🙂

 • Jessica, 9:46 am June 10, 2010:

  Det ska finnas minst en till Voltaire – de är systrar och bedriver nåt slags kokboksfilosofi (Förkroppsligad i “Systrarna Voltaires Kokbok”) som verkar gå ut på hela frön. Ju helare, desto bättre. Man ska äta kokosnötter hela och aldrig baka kladdkaka med vanlig bonnig kakao – man ska köpa Belgisk 110%ig choklad som kostar Beluga per kilo och smälta den i ett vattenbad av enhörningstårar innan man försiktigt vänder ner den i gripäggsmarängen med ejderdunsvispen. Sen är det mycket viktigt att man släpper en näve rosenblad på den. Valnötter är bra, men valnötter klädda i bladguld är bättre.

  Framförallt tycks de anse att en god avföring är den bästa huvudkudden.

 • Jessica, 9:46 am June 10, 2010:

  Det ska finnas minst en till Voltaire – de är systrar och bedriver nåt slags kokboksfilosofi (Förkroppsligad i “Systrarna Voltaires Kokbok”) som verkar gå ut på hela frön. Ju helare, desto bättre. Man ska äta kokosnötter hela och aldrig baka kladdkaka med vanlig bonnig kakao – man ska köpa Belgisk 110%ig choklad som kostar Beluga per kilo och smälta den i ett vattenbad av enhörningstårar innan man försiktigt vänder ner den i gripäggsmarängen med ejderdunsvispen. Sen är det mycket viktigt att man släpper en näve rosenblad på den. Valnötter är bra, men valnötter klädda i bladguld är bättre.

  Framförallt tycks de anse att en god avföring är den bästa huvudkudden.

 • Okinava, 2:16 pm June 10, 2010:

  Jessica: PRICELESS!

 • Okinava, 2:16 pm June 10, 2010:

  Jessica: PRICELESS!

 • Jazzhands, 4:56 pm June 10, 2010:

  44 år och bor i Saltsjöbaden: PRICELESS!
  Jag älskar mina läsare.

 • Jazzhands, 4:56 pm June 10, 2010:

  44 år och bor i Saltsjöbaden: PRICELESS!
  Jag älskar mina läsare.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen