Jazzhands

Te, tröjor och tragedi

Köpe en kofta på Sivletto för 1600 like it’s no big deal. Jag minns när jag var student och jobbade extra mellan lektionerna för att klara mig eftersom jag vägrade ta studielån. Hade mellan fem och sju tuss i månaden, och hyran låg på tre.
Nej, jag vet inte heller hur det går ihop.
Då drömde jag om den dagen jag skulle ha tio i månaden. Då skulle jag spara tusen i månaden, minst, tänkte jag. Och ändå leva superflott, kanske till och med äta en hamburgare då och då. Kanske klippa håret. Kanske köpa dyra flingorna och inte Euroshoppers corn flakes.

Note to moderater: att använda denna text i syfte att propagera för att “alla kan om de bara lägger manken till/vill” förbjudes.

Etiketter None

  • Jessica, 9:08 am June 14, 2010:

    Känner igen det där ouppnåeliga drömmen att nå dithän att man får ut tiotusen. Nu är tiotusen, eller: dess motsvarighet i pund, min hyra. (Inte för att jag inte skulle hyra billigare om det gick, men jag har inte lust att bo i countyts motsvarighet till Biskopsgården. Jag har redan bott i Biskopsgården en gång och det var förfärligt.

  • Jessica, 9:08 am June 14, 2010:

    Känner igen det där ouppnåeliga drömmen att nå dithän att man får ut tiotusen. Nu är tiotusen, eller: dess motsvarighet i pund, min hyra. (Inte för att jag inte skulle hyra billigare om det gick, men jag har inte lust att bo i countyts motsvarighet till Biskopsgården. Jag har redan bott i Biskopsgården en gång och det var förfärligt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen