Jazzhands

Omedvetenhetens milda lätthet

Är lite intresserad av att intervjua A, som helt missat att det finns något som kallas Twilight-serien. Han känner inte till Edward och Bella. Det gör mig fascinerad. Han har alltså missat det helt och hållet. Som att missa att det pågår ett kungligt bröllop i stan, eller att missa att det blivit milleniumskifte.

Jag är allt annat än omedveten om Twilight. Tvärtom, jag vet för mycket redan. Jag skulle vilja skriva om allt jag vet, eftersom jag läst sista delen, men jag vågar inte för då blir man anklagad för att vara en sån som förstör. Som avslöjar saker i förväg och så vidare. Och sån vill man ju inte vara. Eller? Är det okej om jag skriver en lång, uttömmande drapa om sexualskräck och Breaking Dawn här på Jazzhands? Om jag lovar att varna för spoilers?

Under tiden ber jag att få vädra en stilla undran om när man ska göra film av Virginia Andrews böcker om incestbarnen på vinden. Klockrent efter Twlight, tycker jag. Av många skäl.

Etiketter None

 • Sanna, 12:48 pm June 16, 2010:

  Skriv om Twilight. Spoilers är för dom ej insatta!

 • Sanna, 12:48 pm June 16, 2010:

  Skriv om Twilight. Spoilers är för dom ej insatta!

 • flisan, 1:09 pm June 16, 2010:

  Skriv på du. Har de inte läst Twilight så är de inte riktiga Twihards i alla fall. Visa ingen hänsyn nu utan gå på om mormonernas sexualskräck!

 • flisan, 1:09 pm June 16, 2010:

  Skriv på du. Har de inte läst Twilight så är de inte riktiga Twihards i alla fall. Visa ingen hänsyn nu utan gå på om mormonernas sexualskräck!

 • K, 10:17 pm June 16, 2010:

  Det har dom redan gjort, film om barnen på vinden. Någon usel 80-tals version.

 • K, 10:17 pm June 16, 2010:

  Det har dom redan gjort, film om barnen på vinden. Någon usel 80-tals version.

 • ksth, 9:19 pm June 17, 2010:

  Min mor – som faktiskt på det hela taget är en insatt person, har tre morgontidningar och följer varenda nyhetsssändning osv. – avslöjade helt nyligen där vi satt på landet att hon inte hade en aning om vem George Clooney var. Jag blev alldeles ställd. Hur var det ens möjligt?

 • ksth, 9:19 pm June 17, 2010:

  Min mor – som faktiskt på det hela taget är en insatt person, har tre morgontidningar och följer varenda nyhetsssändning osv. – avslöjade helt nyligen där vi satt på landet att hon inte hade en aning om vem George Clooney var. Jag blev alldeles ställd. Hur var det ens möjligt?

 • Jazzhands, 11:07 am June 18, 2010:

  Jo, men det var väl en straight for tv-grej det där? Jag vill ha en svullig, maffig filmsvit i sju delar med stora namn i de vuxna rollerna och hårt ljus i incestscenerna.

 • Jazzhands, 11:07 am June 18, 2010:

  Jo, men det var väl en straight for tv-grej det där? Jag vill ha en svullig, maffig filmsvit i sju delar med stora namn i de vuxna rollerna och hårt ljus i incestscenerna.

 • Jazzhands, 11:08 am June 18, 2010:

  Det är faktiskt inte möjligt att missa George Clooney. Jag vill inte vara den, jag är bara en enkel budbärare men det är faktiskt inte möjligt. Mor döljer något.

 • Jazzhands, 11:08 am June 18, 2010:

  Det är faktiskt inte möjligt att missa George Clooney. Jag vill inte vara den, jag är bara en enkel budbärare men det är faktiskt inte möjligt. Mor döljer något.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen