Jazzhands

En annan grej om Eclipse (inga spoilers)


Är förresten inte the Cullens en ganska ful skara vampyrer, speciellt med tanke på att de i boken är så undersköna att man som människa får andnöd av att se på dem?
Som skönhetsredaktör motsätter jag mig förstås tjejernas smink. Alice, som är den som potentiellt är vackrast av dem alla, är alldeles för hårdsminkad och får dessutom bära infantila kläder och smycken som helt går emot hennes modeintresse. En choker i sammet med en liten berlock på? Men nej.
Rosalie som ska vara den vackraste i hela klanen är om möjligt den fulaste, något som enkelt hade kunnat lösas med löshår, lösögonfransar mindre spackel och en banning av ljusrosa läppglans med nyans av 90-tal.
Och vad är grejen med Carlisle? Han ska ju vara en nobel, ädel herre vars odiskutabla skönhet fått både män och kvinnor av buga i beundran, under århundraden. Kan man vara en nobel och ädel herre med hemmablekt hår i oj-det-blev-för-ljust-och-orange-nyans? Sluta nu.
Emmet (en sk “släpp kylskåpet”) har i alla fall kroppen boken antyder att han har, men Jasper ser, tyvärr, alldeles för störd ut för att tas på allvar. Och med störd menar jag att han har massmördarblick, uppspärrade ögon och tillbakadraget ansikte, som om han försökte ge sig själv dubbelhaka för att han tycker att det är fräscht.
Som skönhetsredaktör motsätter jag mig allt detta. Och tycker att det är en skam att man inte castat några modeller (hallå, det är ju inte skådespeleriet vi ser filmerna för, i första hand) eller i alla fall anlitat några proffsigare makeupartister.

Outrage.

Etiketter None

 • maria, 11:24 am June 29, 2010:

  ja, perukerna och makeup overall sänkte intrycket. jag kunde inte släppa bellas skarpa hårfästlinjer och bulliga sjok av löshår, rosalies cholasvarta ögonbryn och limmiga panna, någon scen med alice och jasper ihop var fullt ut butterickshån!
  med det sagt – jag tänker se den igen.

 • maria, 11:24 am June 29, 2010:

  ja, perukerna och makeup overall sänkte intrycket. jag kunde inte släppa bellas skarpa hårfästlinjer och bulliga sjok av löshår, rosalies cholasvarta ögonbryn och limmiga panna, någon scen med alice och jasper ihop var fullt ut butterickshån!
  med det sagt – jag tänker se den igen.

 • Jessica, 4:21 pm June 29, 2010:

  “Släpp kylskåpet” *fniss*

  Vilket bevisar att man inte behöver veta halvsju om vilka Cullens är för att ha utbyte av texten.

 • Jessica, 4:21 pm June 29, 2010:

  “Släpp kylskåpet” *fniss*

  Vilket bevisar att man inte behöver veta halvsju om vilka Cullens är för att ha utbyte av texten.

 • Godsfrun, 3:07 pm July 27, 2010:

  Hej hittade precis hit och kommer definitivt att komma tilbaks.

  Kan inte göra annat än att hålla med om allt du skrivit och sitter och funderar varför jag inte har läst någon kommentera detta tidigare.

  Den enda anledning till att Nikki Reed fick rollen måste ha varit att Cathrine H ville ge henne en till chans efter Thirteen. För det kan ju inte vara så att det inet finns snyggare skådespelerskor som faktiskt är blonda istället för den konstiga hårfärgen hon också har fått. Carlisles hår är SÃ… fult och Jasper är bara jobbig att titta på.

  Ville bara säga att jag håller med och på återseende.

  Mvh
  Marie

 • Godsfrun, 3:07 pm July 27, 2010:

  Hej hittade precis hit och kommer definitivt att komma tilbaks.

  Kan inte göra annat än att hålla med om allt du skrivit och sitter och funderar varför jag inte har läst någon kommentera detta tidigare.

  Den enda anledning till att Nikki Reed fick rollen måste ha varit att Cathrine H ville ge henne en till chans efter Thirteen. För det kan ju inte vara så att det inet finns snyggare skådespelerskor som faktiskt är blonda istället för den konstiga hårfärgen hon också har fått. Carlisles hår är SÃ… fult och Jasper är bara jobbig att titta på.

  Ville bara säga att jag håller med och på återseende.

  Mvh
  Marie

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen