Jazzhands

Rockens död etc etc

Jag skulle aldrig göra något så vulgärt som att besöka en rockfestival. Hultsfred har länge varit lite min föreställning om helvetet, faktiskt, jag har ryst många gånger bara av tanken på att den finns.

Alltså fatta!

Tälta…
i lera…
bland kopulerande och fulla ungdomar…
med skräning musik man inte kommer ifrån!

Nej, jag kan inte tänka mig något så värst mycket vulgärare.

Men visst, den infantila delen av världens musikuppskattare måste väl få sitt lystmäte någonstans. Och det är väl bra att det sker långt bort från civilisationen. På det viset är det tråkigt att Hultsfred lägger ned, för då kanske man tvingas uppleva Vattenfestivalen all over again fast utan bonnfamiljerna och mjukglassen utan istället leran och kopulerande berusad ungdom. Fy.

Etiketter None

  • Katarina (bjooti, splodgy...crazy bloglady), 5:36 pm July 5, 2010:

    Fast, jag har precis varit på Peace & Love (tillsammans med sambo och två barn) och det var inte alls lika vulgärt som jag hade minnen av från Hultsfred 94-95. Men det ska dock poängteras att vi inte bodde på campingen utan i lägenhet precis utanför festivalområdet, och jag tror att det är i synnerhet på campingen som det blir riktigt jädra vulgo.

  • Katarina (bjooti, splodgy...crazy bloglady), 5:36 pm July 5, 2010:

    Fast, jag har precis varit på Peace & Love (tillsammans med sambo och två barn) och det var inte alls lika vulgärt som jag hade minnen av från Hultsfred 94-95. Men det ska dock poängteras att vi inte bodde på campingen utan i lägenhet precis utanför festivalområdet, och jag tror att det är i synnerhet på campingen som det blir riktigt jädra vulgo.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen