Jazzhands

Drabbad! DRABBAD!

För första gången i mitt liv har jag drabbats av en arg lapp!
Anonym! Prydlig, framåtlutande handstil!

Rörande. Och så svenskt.
Vän av ordning was here.

Lev lite.

Etiketter None

 • tmw, 2:41 pm July 9, 2010:

  Men vad stod det? Och vad för hemskt hade du gjort?

 • Jazzhands, 4:43 pm July 9, 2010:

  tror du inte mina grannar blir arga på mig igen om jag skriver det här? Då får man väl höra att man är en snitch och så vidare. Anonyma brev, krav på vräkning. Jag vågar inte riskera detta men jag kan avslöja att de, i mitt tycke falska, anklagelserna rörde tvättmedel över hela tvättstugan.

 • Jazzhands, 4:43 pm July 9, 2010:

  tror du inte mina grannar blir arga på mig igen om jag skriver det här? Då får man väl höra att man är en snitch och så vidare. Anonyma brev, krav på vräkning. Jag vågar inte riskera detta men jag kan avslöja att de, i mitt tycke falska, anklagelserna rörde tvättmedel över hela tvättstugan.

 • Göran, 7:37 pm July 9, 2010:

  Inte ludd i trumman?

 • Göran, 7:37 pm July 9, 2010:

  Inte ludd i trumman?

 • Jazzhands, 9:26 pm July 10, 2010:

  Nej, nej.

 • Jazzhands, 9:26 pm July 10, 2010:

  Nej, nej.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen