Jazzhands

Farbror i antågande

Första steget till att börja bli gubbe är att man tänker att det vore ganska skönt med ett par byxor som inte sitter åt.
Det andra är när man yttrar denna tanke. “Det vore skönt med ett par byxor som inte sitter åt”.
Sen kollar man lite på byxor som inte sitter åt. Man gör det varken aktivt eller ens särskilt medvetet utan råkar ibland stå med ett par mjuka McGordon SuperFit eller McGordon CottonSoft Chinos och känna på tyget.
En dag köper man ett par. “Skönt med byxor som inte sitter åt, blir lättare att gå då. Och sitta”.
Och det är dagen då man inser att man inte sett sig i spegeln på länge. Hur blev jag gammal så plötsligt? Gud, jag ser ju ut som en gubbe.

Ja, för att du är en.

Etiketter None

 • calle, 1:19 pm July 12, 2010:

  Du är fantastisk.

 • calle, 1:19 pm July 12, 2010:

  Du är fantastisk.

 • Helena, 10:20 pm July 16, 2010:

  Jag har arbetat på Dressmann under nästan ett år så det jag inte vet om gubbar är inte värt att veta. Min standardfråga brukade vara “Vill du att byxan ska sitta på magen eller under?”…då är det illa…. Numera arbetar jag i säkerhetskontrollen på en flygplats och jag har insett att det finns värre jeans än McGordon…tex de som kommer från IcaMaxi. De är inte bara sjukt fula utan har du visiterat några sådana jeans har du ont i händerna eftersom det är så vansinnigt grov och läbbig kvalitet. Tackar vet jag Fast track där alla typer av resenärer med guldkort går. Där är det idel lyxiga kostymer i fantastiska ullkvaliteter och sidenblusar. Lite annat än noppiga tajts från Gina…

 • Helena, 10:20 pm July 16, 2010:

  Jag har arbetat på Dressmann under nästan ett år så det jag inte vet om gubbar är inte värt att veta. Min standardfråga brukade vara “Vill du att byxan ska sitta på magen eller under?”…då är det illa…. Numera arbetar jag i säkerhetskontrollen på en flygplats och jag har insett att det finns värre jeans än McGordon…tex de som kommer från IcaMaxi. De är inte bara sjukt fula utan har du visiterat några sådana jeans har du ont i händerna eftersom det är så vansinnigt grov och läbbig kvalitet. Tackar vet jag Fast track där alla typer av resenärer med guldkort går. Där är det idel lyxiga kostymer i fantastiska ullkvaliteter och sidenblusar. Lite annat än noppiga tajts från Gina…

 • Jazzhands, 10:25 pm July 16, 2010:

  Helena! Ã…h! Jag vill intervjua dig på Jazzhands! Eller på upcoming Nya Passformen! (Vet inte om du läste “gamla” men det handlar om rövar).

 • Jazzhands, 10:25 pm July 16, 2010:

  Helena! Ã…h! Jag vill intervjua dig på Jazzhands! Eller på upcoming Nya Passformen! (Vet inte om du läste “gamla” men det handlar om rövar).

 • Peter, 3:19 am July 20, 2010:

  Köpte linnenbyxor förra veckan just för att de inte sitter åt.
  Doh.

 • Peter, 3:19 am July 20, 2010:

  Köpte linnenbyxor förra veckan just för att de inte sitter åt.
  Doh.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen